Jennifer Aniston in Brad Pitt pričakujeta prvega otroka?

Oboževalci v šoku: na to nihče ni niti pomisli.

Milo rečeno, javnost je bila v šoku, ko se je na naslovnici ameriškega tabloida pojavil naslov, da Jennifer Aniston pričakuje otroka, očka pa ni nihče drug kot njen nekdanji soprog, Brad Pitt.

Tabloid je zapisal, da se slavna igralca pripravljata na skupno življenje in da pričakujeta otroka. Še več, pojavile so se tudi fotografije ultrazvoka Jennifer Aniston. Oboževalci so bili v šoku, managerji obeh igralcev pa so govorice nemudoma zanikali. Novica je igralko izjemno razburila, še posebej zato, ker je tabloid trdil, da se je Jennifer prijateljem z nosečnostjo hvalila in govorila, da oba komaj čakata, da vidita njunega otročička.

Jennifer ni mogla verjeti, da so se novinarji možni spustiti na tako nizek nivo. Ko je videla naslovnico, je bila preprosto šokirana. Čeprav je o sebi vajena prebirati razne neumnosti, so bile trditve o nosečnosti z nekdanjim soprogom in lažni ultrazvok kaplja čez rob.

Tabloid je ob fotografiji ultrazvoka zapisal, da sta si Brad in Jennifer od nekdaj želela skupnega otroka, da nikoli nista pozabila te želje, tako da sedaj prekipevata od sreče. Priznajmo si, tudi mi bi si želeli videti njunega otročka 😉

Foto: Pinterest, Getty Images