Ljubezenska saga Selene in Justina, ki si zasluži film

5 razlogov, zakaj bi morali o Seleni Gomez in Justinu Bieberju posneti film.

Ko gre za ljubezenske sage zvezdnikov, potem zgodbi o Seleni Gomez in Justinu Bieberju težko najdemo par. Zgodovina njunega burnega odnosa se namreč bere kot najboljši ljubezenski roman, ki kar kliče po filmski priredbi. Z več vmesnimi premori sta bila Selena in Justin par med letoma 2011 in 2015 in ko sta se po treh letih premora pred dnevi znova začela pojavljati skupaj, je bila to novica, ki je polnila naslovnice vseh svetovnih medijev in razvnemala domišljijo komentatorjev na družbenih omrežjih.

Čeprav slavni par, ki so ga mediji poimenovali Jelena (skovanka iz njunih imen) svoje vnovične romance še ni uradno potrdil, pa so njune najnovejše skupne fotografije povzročile pravo evforijo med njunimi zvestimi oboževalci. Najprej sta si privoščila zajtrk na obrobju Los Angelesa, nato skupaj odšla k maši, pozneje pa še brezskrbno kolesarila po ulicah velemesta. Za piko na i je Selena za Justina navijala tudi na hokejski tekmi, oblečena v njegov rdeč dres. Jelena je tako znova postala novica dneva.

A post shared by Us Weekly (@usweekly) on

In zakaj bi si ljubezenske dogodivščine slavnega para zaslužile filmsko upodobitev? Za to obstaja vsaj 5 dobrih razlogov: 1. 25-letna Selena in 23-letni Bieber sta z dramatičnimi razhodi in ponovnimi združitvami postala Richard Burton in Elizabeth Taylor današnjega časa (tudi po njuni zgodbi so posneli film). »Nikoli je ne bom nehal ljubiti. Ne verjamem, da z nekom zares prekineš, razen če ni bilo razmerje resnično toksično,« je leta 2015 v nekem intervjuju dejal Bieber, ki naj bi bil tisti, ki si je zaželel ponovnega stika. Ko se je namreč zavedel, da bi lahko Selena zaradi hude bolezni, ki je terjala presaditev ledvice, celo umrla, naj bi bil trdno odločen, da jo znova osvoji. Pri tem ga ni ustavilo niti dejstvo, da je bila takrat še v razmerju z raperjem The Weekndom. 2. Z njuno ljubezensko dramedijo se zlahka poistoveti vsak izmed nas. Vsakdo ima med bivšimi take, s katerimi bi bili pripravljeni poskusiti znova oziroma so to tudi dejansko storili. 3. Imamo prikupno, kot prvi sneg nedolžno starleto, ki se je usodno zaljubila v problematičnega pop zvezdnika z dobrim srcem. Čeprav ji je že večkrat zlomil srce, si ona ne more pomagati, saj, kot je nekoč izjavila sama: »Srce ne izbira, komu pripada.« Zato navijamo za Bieberja, da bi postal boljši in držimo pesti za Seleno, ki je verjetno najboljše, kar se je mladeniču zgodilo v njegovem življenju.

A post shared by People Magazine (@people) on

4. Njuna zgodba razvnema našo domišljijo. Nenehno se sprašujemo, ali sta si zares usojena, ali pa njuna romanca na dolgi rok nima prav nobenih možnosti.

5. Če bodo po njuni zgodbi resnično kdaj posneli film, potem bi se ta ljubezenska pravljica verjetno končala z zaroko ob božiču in srečnim življenjem do konca njunih dni. Ampak do takrat se zdi še zelo daleč. Občutek imamo, da bomo deležni še veliko vmesnih epizod nikoli končane sage o »Jeleni«.