Je med Victorio in Davidom resnično konec?

Njuni znanci so spregovorili...

So se strasti med slavnima zakoncema Beckham dokončno ohladile?

Zadnje čase se v medijskem svetu na veliko šušlja o ločenem življenju in razrahljanih vezeh med modno oblikovalko, nekoč članico skupine Spice Girls, Victorio Beckham in nogometašem Davidom Beckhamom, ki bosta kmalu praznovala 19. obletnico poroke. Uspešen par, kjer se oba trudita in gradita na svoji medijski podobi, imata tudi štiri otroke, ki močno vplivata na njune pomembne življenjske odločitve.

Victoria, ki velja za polno zasedeno karieristko, a tudi ljubečo mamo in ženo, pravi, da se zelo trudi in poskuša biti tako v zasebnem kot poslovnem življenju najboljša. Kljub vsemu uspehu in obveznostim ne zanika, da bi si želela več časa preživeti s svojimi najdražjimi. A vendar to ni vedno mogoče, saj David živi večino časa ločeno od Victorie. On ima raje Los Angeles, medtem ko se ona zadržuje v Londonu. Posledično preživita veliko časa ločeno drug od drugega, kar močno vpliva na kvaliteto njunega razmerja, slednje pa so opazili tudi vedno prežeči mediji.

Pred nekaj leti so med njima konflikt povzročile govorice o Davidovi nezvestobi, Victoria pa mu zadnje čase očita tudi sebičnost, ker se želi vrniti v Ameriko, kjer sta z družino živela od leta 2008 do 2013. “Victoria je zaradi stresa bolj kot kdajkoli prej slabe volje, David pa poskuša preživeti čim več časa stran od doma. Oba živita v nesrečnem zakonu,” se glasijo besede vira, ki je blizu njima.

Revija In Touch Weekly poroča, da imata Victoria in nekdanji nogometaš David resne zakonske težave. “Victoria in David živita ločeno,” je za omenjeno revijo povedal vir blizu družine. Drugi vir pa je dejal, da ne bi bilo presenetljivo, če bi se David in Victoria kmalu ločila: ”Skupaj sta prišla daleč, ampak se vidi, da jima ne uspeva več.”

Bo eden najbolj priljubljenih parov še zmožen ohraniti zakon in negovati ljubezen? Zadnje čase jima žal ne kaže najbolje…