Jay-Z odkrito spregovoril o prevari

Slavni raper skrušeno priznal, da je prevaral Beyonce.

Jay-Z je v obsežnem intervjuju za New York Times odprl srce in skrušeno priznal, da je prevaral Beyonce. Govorice o nezvestobi 47-letnega glasbenika, so se pojavile kmalu po izidu njegovega albuma 4:44, o moževem skoku čez plot pa je prepevala tudi Beyonce na svojem albumu Lemonade. V pogovoru za ugledni časopis je raper povedal, da so bile vzrok njegove nezvestobe travme iz preteklosti.

»Potisnil sem svoja čustva in to je privedlo do nezvestobe. Nekako moraš preživeti in to storiš tako, da se zapreš vase. Tudi v zvezi se čustveno odtujiš in se ne moreš povezati z nikomer. V mojem primeru je bilo to zelo globoko. In tukaj se vse začne – prevara,« je povedal in dodal, da sta z Beyonce poiskala pomoč terapevta, ki je zaslužen, da turbulentni zakon zvezdniškega para ni razpadel.

Tudi glasbo sta uporabljala kot svojevrstno terapijo. »Bilo se je zelo neprijetno soočiti z bolečino. Veliko sva se pogovarjala. Bil sem ponosen na njeno glasbo in ona je bila ponosna na moje delo. Spoštujeva se, mislim da je neverjetna ženska,« je povedal slavni glasbenik.

Na vprašanje, kako jima je uspelo ostati skupaj, je Jay-Z odgovoril: »Večina ljudi bi se ločila, ker 50 odstotkov zakonskih zvez se konča z ločitvijo. Zame je najhujša kazen gledati obraz osebe, ki sem jo prizadel. Zaradi te izkušnje sem dozorel. Pozornost sem usmeril v glasbo in umetnost, ki jo z Beyonce ustvarjava skupaj. Skupaj sva močnejša, preteklost pa sva pustila za sabo,« je zaključil Jay-Z.

Foto: Getty