J.Lo podala komentar na namigovanja o varanju

Njena reakcija je bila povsem iskrena in naravna.

J.Lo je bila gostja na radiu Power 105.1 v oddaji The Breakfast Club, v kateri se je razgovorila o njenih novih projektih, zaroki, obtožbah o varanju, sodelovanju s Cardi B in celo o razmerju s P. Diddyjem.

Še posebej zanimiv bo film Hustlers, v katerem bo igrala striptizeto. Dejala je, da je v New Yorku z zaročencem Alexom obiskala enega od strip klubov, kjer je začela z raziskovanjem svoje nove vloge, zaradi katere ima tudi strogo dieto, saj kot pravi, njeno telo še nikoli ni bilo tako izpostavljeno javnosti, kot bo v filmu Hustlers. Uči se tudi plesa ob drogu.

Voditelji jutranje oddaje so se dotaknili tudi obtožb njenega partnerja, ki naj bi jo varal potem, ko sta se januarja zaročila (v 29. minuti posnetka). Nekdanjega igralca baseballa Alexa Rodrigueza je njegov igralski kolega Jose Canseco obtožil, da se je spustil v razmerje z njegovo bivšo ženo Jessico Canseco. Jennifer se je temu le nasmehnila in dejala: ”Ni pomembno. Jaz vem kaj je res. Vem kdo je Alex. On ve kdo sem jaz. Midva sva preprosto srečna. Ne bova dovolila drugim ljudem, da nama bodo govorili kakšno je najino razmerje. Jaz vem kakšno je najino razmerje.” Govorice je zanikala tudi Jessica Canseco. V intervjuju se je J.Lo razgovorila tudi o izjemno srečnih trenutkih z zaročencem.

Foto: Instagram