Imamo novo zvezdniško romanco

Je Dakota Johnson končno srečala svojega princa iz sanj?

Igralka Dakota Johnson in pevec Chris Martin sta po poročanju tabloida US Weekly najnovejši zvezdniški par. Zvezdnico filma Petdeset odtenkov sive in frontmana britanske skupine Coldplay so prejšnji mesec opazili na koncertu Nicka Cava v Izraelu. »Dakota in Chris sta zagotovo par,« je povedal vir za omenjeni tabloid. »Dobro sta se spoznala, delujeta zelo sproščeno, Chris pa Dakoti pošilja v poslušanje svoje nove pesmi. Ne gre zgolj za bežno romanco, ampak za resno razmerje.«

28-letno Dakoto in 40-letnega Chrisa so sicer prvič skupaj opazili oktobra v neki restavraciji v Los Angelesu. »Delovala sta zelo srečno in se takoj začela pogovarjati. Ona je njemu razložila vse o svojih bodočih projektih, on pa jo je vprašal za mnenje o njegovi skladbi. Ves čas sta se spogledovala in se veliko smejala,« je povedal eden od prisotnih v restavraciji.

Dakoto Johnson so sicer rumeni mediji nedavno povezovali z igralcem Jonom Hammom, zvezdnikom serije Oglaševalci. Pestro ljubezensko življenje pa ima za seboj tudi Chris Martin, ki je bil 13 let poročen z Gwyneth Paltrow, s katero ima hčerko Apple in sina Mosesa. Pozneje je bil tudi v kratkem razmerju z igralko Jennifer Lawrence.

Foto: Getty