Hči Kylie Jenner ima izbrano ime, a ni Metuljčica

Oboževalci so se motili glede izbire imena...

Takoj po rojstvu dojenčice Kylie Jenner, so potekala ugibanja o njenem imenu – Butterfly, Lip kit, South West, a mlada mamica ni izbrala nobenega izmed hudomušnih zamisli.

Ko je najmlajša sestra klana Kardashian-Jenner v nedeljo razkrila, da je rodila deklico, se svet ni model upreti množičnim ugibanjem o imenu novorojenke. Na spletu se je tako pojavilo na stotine zabavnih in hudomušnih predlogov, med katerimi so najbolj izstopala imena Butterfly (Metulj), Lip kit, North East in celo Jeff – a niso bili niti malo blizu.

20-letna Kylie Jenner je naredila konec tudi tem ugibanjem in javnost popolnoma presenetila z drzno izbiro imena. Najmlajši članici družine Kardashian-Jenner je ime Stormi Webster, kar je po pričakovanjih zelo posebno, edinstveno ime, kot pritiče slavni zvezdniški družini in njihovim novorojencem.

In če razkrijemo izpeljanko nenavadnega imena – Webster je pravi priimek Kyliejinega partnerja in očeta deklice, raperja Travisa Scotta, medtem ko izbire prvega dela imena še zaenkrat ni točno pojasnila, se je pa zanj odločila že med porodom, ko je na otroško posteljico dala narediti napis ”Stormi”.

Vir: E!News