Harry presenetil svojo Meghan v polni dvorani ljudi

Presrečna vojvodinja Suseška si bo ta večer zapomnila za vselej.

V Londonu je potekala motivacijska konferenca, kateri sta prisostvovala tudi 37-letna vojvodinja Suseška Meghan Markle in njen soprog, 34-letni princ Harry. Čeprav je kraljevi par v javnosti poznan po izkazovanju ljubezni eden drugemu, je Harry tudi tokrat s čudovito gesto soji ženi, raznežil celo dvorano.

Medtem ko je vojvoda Suseški govoril o težavah in izzivih s katerimi se sooča sodobna mladina, je storil nekaj nepričakovanega. Svoji noseči ženi se je odločil zahvaliti, ker je del njegovega življenja. ‘Moja soproga me spominja na eno od priljubljenih misli znamenitega Martina Lutherja Kinga: ‘Tema ne more pregnati teme, to lahko stori le svetloba. Sovraštvo ne more pregnati sovraštva, to lahko stori le ljubezen”, je dejal zaljubljeni princ in požel navdušenje in ovacije publike v dvorani.

Spomnimo, kraljevi par je pred oltar stopil 19. maja lani, oktobra sta naznanila, da bosta postala starša in čeprav se po kraljevem protokolu ne sme razkriti spola dojenčka, je Meghan na baby shower zabavi povedala, da se jima bo rodil fantek. Tako kot je tudi ”pomotoma” razkrila, da se bo dojenček rodil konec aprila ali pa v začetku maja.

Foto: Pinterest, Story