Gledališka predstava, ki vas bo nasmejala do solz

Prihaja še ena odlična domača komedija...

Letošnja jesen je polna komedije na odrskih deskah. V tem mesecu sta nas nasmejala že legendarni Jonas na odru Špas teatra in pretekli vikend Branko Đurić Đuro s svojo komedijo Đurologija, ki je nasmejala obiskovalce.

Na gledališki oder Špas teatra konec meseca prihaja do konca smešna komedija. Po uspešni Jonasovi predstavi bo ponovno špasno, v petek 28. oktobra, saj na oder v Mengeš prihaja komedija Matilda, počak’!, v režiji Nataše Barbare Gračner in v interpretaciji vrhunskih igralcev – Iva Bana, Alojza Sveteta in Mojce Fatur, bo prava poslastica za vse ljubitelje najžlahtnejše gledališke komedije.

Samotarski nergač Vitomil Car (Ivo Ban) in njegov sumljivo pozabljivi (razen, ko gre za denar) partner Branko Cafuta (Alojz Svete), sta ostarela komedijanta, ki se jima po dvajsetih letih znova ponudi priložnost, da nastopita na televiziji. Edini problem je, da se Branko in Vitomil ne pogovarjata že zelo, zelo dolgo! Tu nastopi Mojca Fatur (Matilda), da zakoplje bojno sekiro med njima. Ji bo uspelo?