Gigi Hadid o negativni strani slave in Taylor Swift

Ko ji je hudo, ji je v oporo pevka Taylor Swift.

”Zaradi slave imaš občutek, da svojega življenja ne nadzoruješ več,” je za Variety dejala lepotica Gigi Hadid. Med intervjujem je v joku govorila o slabem učinku slave na njeno življenje. ”Težko je, saj te ljudje ves čas ocenjujejo in sodijo vsako tvojo potezo.”

Razgovorila se je tudi o prijateljstvu s Taylor Swift, ki ji je velikokrat v oporo. ”S Taylorinimi besedili pesmi se zlahka povežem, poslušala sem jo kot otrok in sedaj, ko sva postali trdni prijateljici, veliko bolje razumem njena besedila. Bila sem na vsaj 10-ih njenih nastopih na vsaki turneji in naj vam povem, nikoli se nisem dolgočasila. Vedno postreže z nečim novim. Z občudovanjem gledam žensko, ki je prestala ogromno in je ne glede na to sposobna ustvarjati in pisati pesmi o njenem življenju in biti povezana z ljudmi. To je neverjetno.”

Taylor in Gigi sta se spoznali leta 2014 na zabavi pred prireditvijo Oskarji. Predstavila ju je skupna prijateljica Karlie Kloss. Kmalu sta postali nerazdružljivi, Gigi se je pojavila tudi v Taylorinem videu ”Bad Blood”.

Foto: Getty Images, Instagram