Fotografiranje novorojenčkov ob materinskem dnevu

Porodnišnica Ljubljana: 25. marca letos, ob materinskem dnevu, bosta Urška Klajder in Živa Tory ponovili akcijo izpred nekaj let, ki je naletela na zelo lep odziv.

25. marca letos, ob materinskem dnevu, bosta Urška Klajder in Živa Tory, družinski fotografinji iz studia Prispodobe, ponovili akcijo izpred nekaj let, ki je naletela na zelo lep odziv.

Prav na ta dan bosta namreč obiskali mamice na oddelkih ljubljanske porodnišnice in jih brezplačno fotografirali z njihovimi novorojenčki.

Fotografiranje sicer ne bo takšno, kot bi bilo v studiu, ker morajo biti za to zagotovljeni posebni svetlobni pogoji in oprema, predvsem pa je takšno fotografiranje bolj dolgotrajno,saj zahteva veliko truda in znanja. Bodo pa fotografijo s svojo čisto svežo stručko prejele prav vse mamice, ki bodo to želele.

Mamice, če mislite, da bi lahko fotografinji 25. marca v ljubljanski porodnišnici srečali prav vas, ne pozabite s seboj vzeti vsega, zaradi česar se boste pred objektivom počutile bolje.

Akcija je ponovitev fotografiranja ob materinskem dnevu pred leti, nad katerim so bile mamice zelo navdušene. Fotografinji pa prav tako!

“Ne morete verjeti, kakšni občutki so me prevzemali, ko sem fotografirala novorojenčke, stare samo nekaj ur. Napolnila sem se z energijo za vse leto naprej!”, je povedala fotografinja Urška Klajder.

Studio Prispodobe je porodnišnico sicer v preteklosti tudi opremil s fotografijami novorojenčkov, ki krasijo porodne sobe in stene oddelkov v porodnišnici, kjer bivajo mame po porodu.

Več fotografij si lahko ogledate na www.prispodobe.si.