Fotografija, ki razkriva bedo zvezdniškega življenja

Horda oboževalk spremljala vsak grižljaj Justina Bieberja.

Lahko ga obožujete ali sovražite, ampak Justin Bieber je zvezdnik prve kategorije, ki ga na vsakem koraku spremljajo horde oboževalk. Že večkrat je v svojih intervjujih poudaril, da ima z njihovo posesivnostjo in obsedenostjo nemalo težav, s svojim škandaloznim obnašanjem in neprimernimi izjavami, pa je bil tudi sam že večkrat tarča kritik. »Včasih se počutim kot atrakcija v živalskem vrtu in imam občutek, da me sploh ne doživljajo kot človeško bitje. To je res frustrirajoče,« je nedavno povedal 23-letnik, ki je tretjino svojega življenja najstniški idol.

Najnovejša fotografija kanadskega pop zvezdnika, ki se je bliskovito razširila po Twitterju, pa je tudi njegove največje sovražnike prepričala, da ni lahko biti v čevljih najstniškega idola. Kamere so namreč Bieberja ujele v nekem lokalu v Sydneyu, ko si je v družbi prijateljev privoščil kosilo, pri tem pa ga je obkrožala množica najstnic in pod nadzorom policista spremljala vsak njegov grižljaj  (in vsi vemo, kako imamo vsaj pri jedi radi svoj mir).

Kamera je nato zabeležila še trenutek po kosilu, ko je vojska oboževalk Bieberja zasledovala po ulici. Res ni lahko biti pop zvezda …

https://www.youtube.com/watch?v=vlNcrUSVXfY

Foto: Getty