F&B Acrobatics: Dan v družbi cirkusa Cirque du Soleil

Filip in Blaž sta doživela prav posebno izkušnjo, dan sta preživela z nastopajočimi svetovno znanega cirkusa Cirque du Soleil v Zagrebu.

Akrobata po srcu in duši, Filip in Blaž (F&B Acrobatics), sta doživela prav posebno izkušnjo, dan sta preživela z nastopajočimi svetovno znanega cirkusa Cirque du Soleil v Zagrebu. V zaoderju sta se rokovala z njihovimi rekviziti in lutkami, se preizkusila v njihovih akrobacijah, na koncu pa se preoblekla še v osupljive kostume ter dejansko začutila vzdušje predstave TORUK – The First Flight, narejene po filmu Avatar režiserja Jamesa Camerona. Neverjetno izkušnjo si lahko ogledate tudi v spodnjem videu:

Vsekakor sta Filip in Blaž osvojila nova znanja, predvsem pa dragocene izkušnje. Navsezadnje pa sta čudovito ekipo osupnila tudi z lastnimi akrobacijami s hoduljami na hoverboardu.

Njun moto je “zakaj bi bilo lahko, če je lahko težko”, tako da je vsak izziv sprejet!

In če še veste, temu fanta sledita tudi preko kampanje IZZIV365, dnevna športna aktivacija, kjer se soočata z poučnimi športno družbeno koristnimi izzivi, ki jih lahko spremljamo na Youtube, Facebook in Instagram profilu.