Eva Longoria: Lažna popolnost v bikiniju

'Razočarana gospodinja' z objavo na Instagramu navdušila ženske.

Z razliko od mnogih zvezdnic, ki skušajo s pomočjo retuširanih fotografij v kopalkah, pokazati svetu svojo »popolno« postavo, Eva Longoria na Instagramu ponosno pokaže svoje telo takšno, kot je v resnici. Ko so pred kratkim v medije pricurljale njene fotografije z rahlo zaobljenim trebuščkom, so se pojavile govorice, da je 42-letna igralka v veselem pričakovanju. A je zvezdnica Razočaranih gospodinj govorice o domnevni nosečnosti zanikala s šaljivim sporočilom.

Bye bye #Ibiza! Thank you @hrhibiza for the beautiful stay! #HardRockHotel #Spain

A post shared by Eva Longoria Baston (@evalongoria) on

»Opazila sem fotografije, na katerih sem videti debela. V resnici sem se samo najedla sira. Vsi govorijo, da sem noseča, ampak kot kaže, samo slabo prenašam laktozo. Ja, res sem videti noseča, ampak to je samo kos sira v mojem želodcu,« je povedala priljubljena igralka. Longoria v zadnjih tednih s svojim možem potuje po Evropi. Tako je na Instagramu objavila tudi svojo fotografijo v bikiniju z Majorke in z njo navdušila svoje oboževalce. V komentarju se je pošalila na račun fotografij s popolnimi postavami, s katerimi nas zvezdnice dnevno bombardirajo na družbenih omrežjih. »Vse je odvisno od zornega kota fotografije. In ne smete dihati. In trebuh morate vleči navznoter, dokler se ne onesvestite,« je zapisala Eva in sprožila plaz pozitivnih odzivov.

»Kot ženska cenim take ljudi, ki so pravi navdih. Všeč mi je, ker si naravna in ponosna na svoje telo. Bil je že skrajni čas, da se nekdo tak pojavi v Hollywoodu,« je zapisala ena njenih oboževalk.

»Z razliko od lažne in retuširane popolnosti, ki smo ji priča na večini ostalih fotografij, ti predstavljaš naravno popolnost. Hvala ti, ker promoviraš zdravo žensko telo,« pa je zapisala neka druga uporabnica Instagrama.