Eva Longoria bo pri 42-ih mamica

Razočarana gospodinja pričakuje prvega otroka.

Eva Longoria bo pri 42-ih letih prvič postala mamica! Priljubljena zvezdnica serije Razočarane gospodinje in njen sedem let starejši mož José Bastón pričakujeta sinčka. Eva je v četrtem mesecu nosečnosti so potrdili njeni predstavniki.

Eva in Jose sta se spoznala leta 2013, maja lani pa sta v Mehiki skočila v zakonski stan. Baston je Evin tretji mož in ima iz zakona z igralko Natalio Esperon tri otroke. Longoria je bila med letoma 2002 in 2004 poročena z igralcem Tylerjem Christopherjem, med letoma 2007 in 2011 pa s francoskim košarkarjem Tonyjem Parkerjem.

Priljubljena igralka je predlani za revijo People takole razmišljala o naraščaju: »Ravno sem dopolnila 40 let in mislila sem, da je čas za nosečnost mimo. Verjetno bi morala razmišljati o otrocih, a se mi zdi, da je moje življenje polno. Moževi otroci so pravo darilo v mojem življenju. Mislim, da nama nič ne manjka, ker nimava skupnih otrok. Če bi prišel še kakšen, pa bi bila to češnja na torti,« je povedla razočarana gospodinja, ki je po dveh letih to češnjo na torti tudi dočakala. Čestitamo!

Foto: Getty