Dvojčice? Ne, slavne mame in njihove hčere

Pregovor 'kakršna mati, takšna hči' velja v naslednjih primerih dobesedno.

»Je vaša hči bolj podobna mami ali očetu?« To velikokrat slišano vprašanje je v primeru naslednjih mladih zvezdniških dam povsem odveč. Predstavljamo 10 hčera, ki so z vsakim letom bolj podobne svojim slavnim mamam. Poleg lepote pa so podedovale tudi talent svojih slavnih staršev.

Ava Phillipe (18) in Reese Witherspoon (41)

Podobnost med igralko Reese Witherspoon in njeno 18-letno hčerko Avo je tako osupljiva, da ju ljudje pogosto zamenjujejo. Tako Ava večkrat sprejme kakšno čestitko za dobro odigrano vlogo, ker ljudje mislijo, da pred njimi stoji Reese.

Kaia Gerber (15) in Cindy Crawford (51)

Za Kaio Gerber pravijo, da je z vsakim dnem bolj podobna svoji slavni mami. 15-letnica že stopa po manekenskih stopinjah Cindy Crawford, saj je med drugim postala tudi modna muza slovitega Marca Jacobsa.

can u tell we’re related ?

A post shared by Kaia (@kaiagerber) on

Miley (24) in Tish Cyrus (50)

Miley Cyrus in njena mama Tish bi bili lahko tudi sestri dvojčici, kaj pravite?

A post shared by Tish Cyrus (@tishcyrus) on

Lilly Rose Depp (18) in Vanessa Paradis (45)

Lilly Rose Depp, ena najobetavnejših mladih manekenk, je podedovala lepoto obeh slavnih staršev, igralca Johnnyja Deppa in manekenke Vanesse Paradis. In prav slednji je Lilly Rose neverjetno podobna.

Leni Samuel (13) in Heidi Klum (44)

Da jabolko ne pade daleč od drevesa dokazuje tudi Leni Samuel, najstniška hči supermodela Heidi Klum. 13-letnici že napovedujejo izjemno manekensko kariero.

Suri Cruise (11) in Katie Holmes (38)

11-letna hči Toma Cruisa in Katie Holmes je bila dolgo časa najbolj slavna malčica na svetu, z leti pa postaja vse bolj izrezana mama.

Rumer Willis (29) in Demi Moore (54)

Najstarejša hči filmskih zvezdnikov Brucea Willisa in Demi Moore je na las podobna svoji slavni mami.

That moment when you realize you actually are becoming your mother #twinning #imnotmad

A post shared by Rumer Willis (@ruelarue) on

Valentina Paloma Pinault (10) in Salma Hayek (50)

Vročekrvna mehiška kri se pretaka po žilah igralke Salme Hayek in njene prikupne hčerkice Valentine Palome Pinault. Kot jajce jajcu…

Zoë Kravitz (28) in Lisa Bonet (49)

Igralki Lisa Bonet in njena hči Zoë Kravitz potrjujeta, da je starost res samo številka. Njune skupne fotografije dokazujejo, da bi bili lahko tudi sestri.