Družina Versace ne odobrava serije o umoru Giannija!

Bo neodobravanje vplivalo na gledanost prihajajoče serije?

Družina Versace je pred nekaj dnevi podala izjavo za javnost, v kateri trdijo, da ne odobravajo serije o umoru Giannija Versace.

Težko pričakovana kriminalna televizijska serija, o kateri se govori že zadnjih nekaj mesecev, spremljali pa smo tudi preobrazbo Penelope Cruz v Donatello Versace, je tokrat na udaru, zaradi neodobravanja s strani družine Versace.

Na temo prihajajoče serije “American Crime Story: The Assassination of Gianni Versace”, ki obravnava umor Giannija Versace, brata Donatelle Versace, je družina podala naslednjo izjavo:
“Družina Versace ni autorizirala serije, niti na kakršenkoli način sodelovala pri njenem nastajanju. Vedoč, da družina ni autorizirala niti knjige, po kateri je nastala dotična TV serija, niti ni sodelovala pri ustvarjanju scenarija, lahko potrdimo, da je v TV seriji govora zgolj o fikciji.”

Ali bo podana izjava občutno vplivala na popularnost in gledanost serije, lahko zgolj ugibamo. Zelo verjetno pa je, da bodo mnogi serijo gledali z veliko mero skepse.