Dobrodelna modna revija priljubljenih jesenskih škornjev

Golf turnir in modno druženje...

Že tretje leto zapored je na golf igrišču Diners Club Ljubljana potekal dobrodelni UGG golf turnir, katerega izkupiček je v celoti namenjen dobrodelni organizaciji Anina zvezdica. Čudovito jesensko sončno vreme je zagotovo prispevalo k sproščenemu vzdušju in prijetnemu druženju, predstavljena pa je bila tudi nova kolekcija obutve UGG za prihajajočo sezono.

Znani slovenski modeli so predstavili jesensko-zimske novosti blagovne znamke UGG, med katerimi je največja in morda tudi najbolj pričakovana novost vodoodporen model Classic II. Na novo zasnovan škorenj je rezultat inovativne tehnologije, katere rezultat so odpornost na vodo in madeže, boljši oprijem ter manjša teža, kar omogoča boljšo trpežnost. Videz in občutek nošenja škornja Classic sta seveda ostala enaka. Prenovljeni škorenj ima še dodatne prednosti predhodno obdelane ovčje kože, ki ščiti pred vodo in madeži, podplat Treadlite by UGG™ nudi boljši oprijem, trpežnost in prožnost, piko na i pa dajeta novi logo in usnjena ojačitev pete.

Prenovljeni klasični model Classic II je že v omarah številnih oboževalk blagovne znamke UGG, ki jih ne manjka tudi med zvezdnicami svetovnega formata. Nad njim je navdušena tudi igralka in mednarodni supermodel, Rosie Huntington-Whiteley, prva globalna ženska ambasadorka blagovne znamke UGG.

V otroški kolekciji tokrat izstopajo otroški gležnjarji Rennon, v roza barvi za punčke in rjavi barvi za fantke. Gumijast podplat, dvojno zapenjanje na ježka, ki omogoča enostavno obuvanje in sezuvanje, ter mehka volnena podlaga bodo vašemu malčku nudili izjemno udobje v prihajajočih jesenskih dneh.

Moške bodo tokrat navdušili sofisticirani gležnjarji Greer, ki se ponašajo s kakovostnim usnjem in se lepo podajo prav vsakemu stilu. Izredno udoben čevelj, zahvaljujoč vložku ENERG in izjemno lahkemu podplatu Treadlite by UGG™, bo brez dvoma kos vsakdanjemu tempu.

Modeli so nam prikazali kar 43 različnih vrst obutve in k vsaki obutvi sodijo tudi privlačni ter predvsem topli modni dodatki UGG.

Pri UGG-u pa skrbijo tudi, da udobnosti in toplote ne manjka niti doma, zato so poskrbeli za čudovite modele copat, ki ne le, da polepšajo in ogrejejo vaše noge, ampak tudi domači ambient.

Modeli so na modni reviji nosili oblačila blagovni znamk: Etiketa Shop, S’Oliver in Tally Weijl.

Več o novi kolekciji si preberite na www.ugg.si.

Dobrodelni izkupiček v roke predstavniku Anine zvezdice

Kot omenjeno že v uvodu, pa tokratno druženje ni bilo namenjeno le novi UGG kolekciji, pač pa tudi družabnemu golf turnirju, katerega izkupiček smo preko Anine zvezdice namenili družinam v stiski. Zbralo se je kar 60 golfistov, ki so v sončnem popoldnevu z veseljem prispevali svoj čas v dobrodelni namen.

Na turnirju smo zbrana sredstva v znesku 3.500 EUR zbirali posamezni golfisti z zneskom igralnine ter dobrodelnim čipanjem, pripevala pa sta še sponzorja Diners Golf & Country Club Ljubljana in BMW salon Avto Aktiv Trzin ter v večini uvoznik blagovne znamke UGG, Logos Trend d.o.o. iz Trzina in jih predali ga. Amadei Gomboč predstavnici Anine zvezdice. Prepričani smo, da bo denar prišel v prave roke.