Copy paste: Slavne mamice in njihove hčere

Zelo so si podobne.

Slavne matere imajo hčere, ki so jim podobne kot jajce jajcu. Če imate tudi same otroke, se verjetno ne morete načuditi, kako zelo so vam podobni.

Cindy Crawford in Kaia Gerber

Kaia Gerber je pri rosnih 17-ih leth pravi klon svoje slavne matere Cindy Crawford. Kaia je povedala: ”Ko veš, da tudi Cindy Crawford ni videti kot ”Cindy Crawford”, ko se zjutraj zbudi, si zelo pomirjen. To mi je pomagalo, da sem zadovoljna s seboj.”

Kris in Kendall Jenner

Mama Kardashian ima kopico slavnih hčera, toda Kendall, katere oče je Bruce (sedaj Caitlin) Jenner, si je ustvarila ime za kamerami resničnostnega showa. Kendall je supermodel in ”IT” dekle Hollywooda. Kendall pravi:”Ves čas me sprašujejo kako je biti hči Kris Jenner in če si kdaj želim, da bi bile stvari drugačne, ampak si ne, ker je moja mami noro kul.”

Judy Garland in Liza Minnelli

Potem, ko je hči slavne igralke Judy Garland in režiserja Vincenteja Minnellija Liza Minnelli igrala v filmu ”Cabaret”, je postala prepoznavna sama po sebi. Liza je nekoč dejala: ”Mami nas otrok nikoli ni pustila samih, niti za sekundo. Vedno nam je bila na voljo.”

Meryl Streep in Marnie Gummer

Nobeno presenečenje ni, da je hči največkrat nominirane igralke za prestižni kipec Oscar postala igralka. Marnie se je ob slavni materi Meryl igrala trikrat. Marnie je povedala: ”Starši so imeli daleč največ vpliva pri oblikovanju moje osebnosti.”

Goldie Hawn in Kate Hudson

Kate so velikokrat vprašali ali sama vidi podobnost med njo in materjo Goldie. Dejala je: ”Nekoč sva stali pred ogledalom in se smehljali. V enem kratkem trenutku sva ujeli majhno podobnost med nama.”

Melanie Griffith in Dakota Johnson

Dakota Johnson je kot hči Melanie Griffith in Dona Johnsona tretja generacija slavnih hollywoodskih igralcev. Njena babica Tippi Hedren je tudi slavna igralka. Dakota je zaslovela z erotično romanco 50 odtenkov sive. Melanie je medijem zaupala: ”Z Donom si nikoli ne bova ogledala filma. Bilo bi preveč nerodno. Dakota bi bila po mojem mnenju zgrožena, če bi si ga.”

Tippi Hedren in Melanie Griffith

Tippi Hedren je dejala, da imajo matere in hčere posebno čustveno vez, ki jo slava še okrepi. Spominja pa se, da je bila povsem panična, ko se je njena najstniška hči Melanie zaljubila v Dona Johnsona, s katerim je potem imela hči Dakoto Johnson.

Yolanda Hadid, Gigi in Bella Hadid

Beyonce in Blue Ivy Carter

Vanessa Paradis in Lily-Rose Depp

Sharon in Kelly Osbourne

Robin Wright in Dylan Penn

Reese Witherspoon in Ava Elizabeth Phillippe

Madonna in Lourdes Leon

Lisa Bonet in Zoë Kravitz

Leslie Mann s hčerama Maude in Iris Apatow

Katie Holmes in Suri Cruise

Kate in Lila Moss

Jada Pinkett Smith in Willow Smith

Courteney Cox and Coco Arquette

Blythe Danner in Gwyneth Paltrow

Foto: Getty