Cirkus v ZDA: Donaldov sin Barron zehal med protokolom

Za najboljši komentar inavguracije je poskrbel Melanijin sin Barron Trump.

Včerajšnji svečani dogodek je na svojstven način obeležil tudi Barron Trump, 10-letni sin Melanie in Donalda, ki nad duhamornimi protokoli očitno ni bil preveč navdušen in fotografi so ga ujeli, kako je med govorom novopečenega predsednika na veliko zehal. Simpatična gesta mladeniča je hitro zaokrožila po spletu, nekateri pa so posnetek zdolgočasenega najstnika opremili tudi z uspavanko.

Melania Trump je na dan svečane inavguracije Donalda Trumpa poskrbela za manjšo zagato, ki pa je v trenutku preplavila svetovne medije. Nova prva dama ZDA je namreč pred Belo hišo svoji predhodnici Michelle Obama podarila darilo iz Tiffanyja v prav takšni sinje modri barvi, kot je bila njena obleka. A Melanijina lepa gesta je pri Michelle povzročila zagato, saj ni vedela, kaj naj stori z darilnim zavojem, zato se je zmedeno ozirala naokrog. Darilo je nato predala svojemu možu, ki je rešil zagato s protokolom. Poglejte video:

https://www.youtube.com/watch?v=nwZHjhXYnps

46-letna Melania pa ni blestela le na inavguraciji, kjer je očarala v sinje modri kreaciji Ralpha Laurena, zaradi katere so jo ameriški mediji že začeli primerjati z Jackie Kennedy, pač pa je prva Slovenka v Beli hiši očarala tudi na večernem gala plesu. Z Donaldom sta svoj prvi predsedniški ples odplesala na Sinatrino uspešnico My Way.

Foto: Getty