Cameron Diaz zapustila Hollywood in tega ne obžaluje

Mnogi se strinjajo, da je ravnala pravilno.

Pred štirimi leti, ko je ena nekoč najbolje plačanih igralk na svetu zapustila ”bleščeči” Hollywood, se je o njenem odhodu spraševal ves svet. Sedaj je jasno, kaj jo je pripeljalo do tako velike odločitve in mnogi se strinjajo, da je ravnala pravilno. Kaj menite vi?

Ena naječjih hollywoodskih zvezdnic, 45-letna Cameron Diaz, ki smo jo občudovali v filmskih uspešnicah kot so Charlijevi angelčki, Shrek, Maska, Nori na Mary, Počitnice…je pred štirimi leti zapustila filmsko sceno in iz slavnega Hollywooda za vedno izginila. Nazadnje smo jo lahko videli le še v filmu Annie, a zatem nikjer več. Če je prav zares ne bo nikoli več nazaj v vlogi igralke, kot je dejala sama, bo pokazal čas, a dejstvo je, da je njeno odločitev podprlo veliko ljudi.

Burno razpravo je nehote sprožila njena prijateljica Selma Blair, ki je v nekem intervjuju obujala spomine na film iz leta 2002 To sladko bitje (The Sweetest Thing), v katerem sta igrali glavni vlogi. Selma je dejala, da se nadaljevanja ne bi branila, a verjame, da bi Cameron močno vztrajala pri svoji odločitvi, zato je vprašanje, kakšna bi morala biti ponudba, ki bi jo privabila nazaj pred kamere.

In kaj počne modra Cameron Diaz danes?

Po svojem tihem in nič pompoznem umiku iz Hollywooda se je posvetila družinskemu življenju z glasbenikom, kitaristom benda Good Charlotte Benjijem Maddenom, ki ga je spoznala leta 2014, po sedmih mesecih pa je postala tudi njegova žena. Ceni svobodo in prosti čas, zato bo svoja najboljša leta izkoristila za vse stvari, ki jih je tekom kariere bila primorana postaviti na klin.