Brez njega ni božiča – takšen pa je videti danes

Macaulay Culkin z novim imidžem in novo ljubeznijo.

Prazničnih decembrskih dni si ne moremo predstavljati brez Božička, novoletne jelke, pisanih lučk in – filma Sam doma. Že res, da smo ga videli že neštetokrat, ampak  prikupnemu majhnemu svetlolascu v podobi Macaulayja Culkina, se preprosto ne moremo upreti.

In prav vloga Kevina McCallisterja v nepozabni božični komediji, je danes 37-letnemu Macaulayju Culkinu prinesla svetovno slavo, za katero pa je moral priljubljeni igralec plačati visoko ceno. Kmalu se je sprl z očetom Chrisom Corneliusem, ki je bil sprva njegov menedžer, saj je spoznal, da starši izkoriščajo njegovo slavo in denar. Zabredel je v droge in alkohol, nenehno spreminjal svoj imidž, mediji pa so mu prilepili etiketo propadle otroške zvezde.

Toda najnovejše fotografije dokazujejo, da je Macaulay Culkin končno le našel svoj mir in srečo. S kakšnim kilogramom več in krajšo frizuro, so ga fotografi v Parizu ujeli v objemu 29-letne igralke Brende Song. Spoznala sta se na snemanju filma Changeland, ki bo prva Culkinova filmska vloga po skoraj desetih letih premora. Čeprav sta skupaj manj kot pol leta, sta videti srečno zaljubljena.