Blake Lively vitka, kot še nikoli

14 mesecev po porodu s ponosom pokaže svoje fit telo.

Svetlolasa igralka Blake Lively, ki je trenutno zaposlena tudi s snemanjem težko pričakovanega filma The Rhythm Section, je pred kratkim ponosno priznala, da je v 14 mesecih izgubila kar 28 kilogramov.

“Kot kaže ne moreš izgubiti 28 kilogramov, ki jih pridobiš med nosečnostjo, samo tako, da pregleduješ Instagram in se sprašuješ, zakaj nisi videti kot bikini modeli,” je Blake zapisala na družbenem omrežju Instagram.

Lepotica, ki ima dve hčerkici, Ines in James, je tokrat dosegla svoje idealne mere, kot pravi sama, za kar se gre zahvaliti osebnemu trenerju Donu Saladinu. “Hvala, Don, da si mojo rit zbrcal v formo. Kar sem pridobila v 10 mesecih, sem izgubila v 14. Zelo sem ponosna.”

Blake Lively je tokrat vitka, kot še nikoli, a brez vztrajnosti in trdega dela se ne bi mogla veseliti rezultatov.
Po drugi nosečnosti je tudi zaupala, da se je morala znova naučiti imeti rada svoje telo. “Vse je proces. Po drugem otroku je vse drugače. To ni moje običajno telo, ampak mi je všeč,” je dejala pred časom. “Učim se imeti rada svoje telo v vsaki različici, mislim, da je to težko za ženske. Veliko sem se naučila,” je dodala.

Vir: Popsugar