Bieber dobil javno košarico od lepe plavolaske

Priljubljeni pevec je na Instagramu poizvedoval o neznani blondinki, njen odgovor pa ga je zagotovo presenetil.

Čeprav bi na milijone deklet po svetu dalo vse, da bi se znašle v njenem položaju, pa se Jessica Gobber ni preveč zmenila, ko je Justin Bieber prek družbenega omrežja skušal priti v stik z njo. Najstniški idol je namreč ubral precej nenavaden način spoznavanja novih deklet. Na Instagramu nekega fitnes studia v ameriški zvezni državi Georgia, je namreč zasledil lepo plavolasko, ki je reklamirala energijsko pijačo. Dekle mu je bilo očitno tako zelo všeč, da je napisal sporočilo: »Kdo je to dekle?« Toda tokrat se mu ni posrečilo.

Nemalo presenečena Jessica je njegovo sporočilo objavila na Twitterju in pripisala, da kar ne more verjeti, da je Justin Bieber spraševal po njej. Njen tvit je v trenutku zaokrožil po spletu, toda nenavadna pevčeva poteza pri Jessici očitno ni pustila pretiranega vtisa. V naslednjem tvitu je namreč objavila fotografijo s svojim fantom in pripisala: »Vse kar potrebujem, imam tukaj.«

Čeprav so se ob tej zgodbi mnogi dobro zabavali, pa so bile Justinove zveste oboževalke, znane tudi kot Belieberke, precej razočarane. »Vse bi dale, da bi spregovoril eno samo besedo z nami, ampak ne, on je opazil kar eno bejbo,« je zapisala ena od Belieberk.

Justinovo iskanje naslednje velike ljubezni, pa se po pravkar prejeti košarici nadaljuje…

Foto: Getty