10 stvari, ki jih niste vedeli o Melanii Trump

Fascinantne podrobnosti iz življenja bodoče prve dame ZDA.

Po izvolitvi Donalda Trumpa za ameriškega predsednika, bo prva svetovna velesila dobila tudi novo prvo damo, ki je v primerjavi s svojimi predhodnicami na tem visokem položaju, v marsičem edinstvena. 46-letna Melania Trump, ki se je v Sevnici rodila kot Melanija Knavs, je Trumpova tretja žena. Neverjetna življenjska pot, ki je nekdanjo manekenko vodila iz majhnega kraja v Posavju do Bele hiše, je zares fascinantna in samo čaka, da bodo v Hollywoodu o njej posneli tudi film. Tukaj je 10 zanimivih dejstev o Melanii Trump, za katere morda še niste vedeli.

1. Melania je pravi poliglot, saj govori slovensko, angleško, nemško, srbsko in francosko.

2. Je prva prva dama ZDA, ki je pozirala gola. V Evinem kostumu je leta 2000 pozirala za britansko revijo GQ in sicer na preprogi v zasebnem letalu Donalda Trumpa, s katerim takrat še nista bila poročena.

3. Leta 1993 je Melanija (takrat se je pisala še Knavs), posnela oglas za Muro, v katerem igra predsednico Združenih držav Amerike. V oglasu se takrat 23-letna manekenka med drugim prevaža v predsedniškem avtomobilu in podpisuje dokumente.

4. Melania je Donalda Trumpa sprva zavrnila. Njuno usodno srečanje se je zgodilo leta 1998 v New Yorku,  ko je bil Donald še v razmerju z drugo žensko. Melania mu sprva ni želela dati svoje telefonske številke. Toda Donalda je bil več kot vztrajen in Sevničanka je na koncu podlegla njegovim čarom.

5. Melania in Donald sta se poročila leta 2005. Med številnimi znanimi gosti na njuni razkošni poročni zabavi, sta bila tudi Bill in Hillary Clinton.

6. Melania obožuje Billyja Joela. Sloviti ameriški glasbenik je igral tudi na njeni poroki z Donaldom, kjer je med drugim zapel  svoji uspešnici Just The Way You Are in The Lady Is a Tramp.

7. Melania je svojega sina Barrona Trumpa vzgajala brez pomoči varuške, naučila pa ga je govoriti tudi slovensko. »Imam kuharja ter osebno asistentko in to je čisto dovolj,« je povedala v nekem intervjuju.

8. Melania je samo sedem let starejša od Donaldovega najstarejšega sina, Donalda Trumpa, mlajšega.

9. Kot prva dama želi biti podobna slavni Jackie Kennedy. Melania je v intervjuju za The New York Times povedala, da bo tradicionalna prva dama, podobna legendarni ženi umorjenega Johna F. Kennedyja. Svojemu možu bo stala ob strani za vsako ceno.

10. Oh, in če vas zanima seksualno življenje Melanie in Donalda – je naravnost fantastično! »Imava neverjeten seks vsaj enkrat dnevno, včasih tudi večkrat,« je Melania leta 2000 navdušeno pripovedovala znanemu radijskemu voditelju Howardu Sternu in verjetno razkrila več, kot bi v resnici želela.

Foto: Harper’s Bazaar