Zvezdnice, ki za brezhiben videz ne potrebujejo stilista

Zvezdnice, ki zaupajo svojim stilskim rešitvam.

Zvezdnice, ki zaupajo svojim stilskim rešitvam.

Ko je govora o oblačilnih kombinacijah znanih obrazov s sveta filma in glasbe, se v ozadju njihovih premišljenih stylingov za posebne priložnosti in pomembne dogodke znajdejo profesionalni stilisti, ki so v službi njihove celostne zunanje podobe.

Vendar pa obstaja peščica najdrznejših zvezdnic, ki za svojo brezhibno modno podobo ne potrebujejo stilista, saj zaupajo svojemu okusu in same vedo, kaj je tisto, v čemer se počutijo zares dobro in samozavestno ter kljub odsotnosti profesionalne pomoči blestijo tako na rdeči preprogi kot na ulici.

Blake Lively
…ker obožuje modo in ji oblačenje ter vnaprejšnje načrtovanje stylingov predstavlja nov način kreativnega izražanja.

Erykah Badu
…zanjo ni razlike med stylingi na ulici, rdeči preprogi ali odru. V kombiniranju oblačil je spontana, zato sledi trenutnemu navdihu za kar ne potrebuje stilista.

Olivia Munn
…kljub temu, da trdi, da v kombiniranju modnih oblačil ni najbolj vešča, prepusti stiliranje sami sebi, saj ob morebitnih stilskih spodrsljajih raje ostane krivec sama kot nekdo drug.

January Jones
…”Ni mi všeč ideja o tem, da bi plačevala nekoga, da mi pove, kaj na meni izgleda dobro in kaj ne. Če se v oblačilu ne počutim samosvoja, potem styling pač ni zame,” pravi svetlolasa zvezdnica.

Diane Kruger
…že od nekdaj je sama svoja stilistka. Za dogodke, kjer se pojavi na rdeči preprogi, si zmeraj izposodi oblačila znanih modnih oblikovalcev ter se tako izogne dolgotrajnemu nakupovanju.

Kate Moss
…ima razjasnjeno idejo o tem, kako želi izgledati in kakšen vtis želi pustiti, zato nikoli ni potrebovala stilista.

Sienna Miller
…poleg filmskega sveta je moda eno izmed njenih strastnih področij, kjer se počuti svobodno in lahko igra po svojih pravilih.

Rachel Bilson
…stiliranje mora biti zabavno in eksperimentalno, zato se Rachel rada znajde v vlogi svoje stilistke in stilistke svojim najbližjim.

Vir: Elle.com