Znanstveniki odkrili formulo, ki topi maščobe brez diete!

Ja, tudi to je možno!

Znanstveniki z Univerze v Padovi so odkrili sestavino, ki dokazano topi podkožne maščobe pri ženskah in moških s povečanim maščobnim obsegom na področju stegen, bokov, zadnjice in trebuha. Na podlagi raziskave je nastala revolucionarna krema za oblikovanje postave, ki je prva na trgu s to sestavo. Preverili smo kakšni so bili rezultati raziskave ter kakšna je sestava kreme, da bi ugotovili zakaj je obsedla tudi Slovenke. Da krema resnično deluje namreč ne potrjujejo zgolj rezultati znanstvenih raziskav, pač pa tudi mnenja zadovoljnih uporabnic.

Za katero sestavino gre?

Gliciretinska kislina – naravni topilec maščob

Raziskovalci so preizkušali različne sestavine in njihove učinke na sestavo podkožnih maščob in nazadnje ugotovili, da od vseh sestavin krem za hujšanje zgolj gliciretinska kislina dokazano občutno zmanjšuje obseg maščob v podkožju. Gliciretinska kislina, ki je glavna aktivna sestavina golostebelnega korena ali strokovno Licorice zavira delovanje hormona kortizola, ki je odgovoren za kopičenje maščob na problematičnih predelih kot so stegna, trebuh, boki in zadnjica. To pomeni, da krema, ki vsebuje gliciretinsko kislino, s topično uporabo uspešno pomaga pri izgubi centimetrov na teh področjih.

Za učinkovito delovanje mora krema vsebovati natanko 2,5 % gliciretinske kisline, pridobljene iz golostebelnega korena. Raziskava v Padovi je namreč pokazala, da prav takšen odstotek aktivne sestavine najbolj učinkovito deluje na podkožne maščobe.

V raziskavi je sodelovalo osemnajst žensk v starosti od 20 do 33 let z normalnim ITM (indeksom telesne mase). Devet udeleženk je ob nespremenjeni prehrani na enem stegnu uporabljalo kremo z 2,5 % gliciretinsko kislino, devet pa kremo z vsemi pomožnimi sestavinami, a brez gliciretinske kisline. Pri slednjih po preteku enega meseca ni prišlo do nobenih sprememb v obsegu na nobenem izmed stegen, medtem ko je bila pri udeleženkah, ki so uporabljale kremo z gliciretinsko kislino, razlika občutna. Na podlagi rezultatov znanstveniki sklepajo, da so učinki kreme še intenzivnejši pri osebah s povečanim indeksom telesne mase in pri starejših ženskah, kjer so hormonska neravnovesja še intenzivnejša.

V primerjavi z drugimi kremami za hujšanje, ki so na voljo na tržišču, ima InTheLine edinstveno sestavo. Je edina krema, ki vsebuje gliciretinsko kislino, hkrati pa ne vsebuje kofeina, pogoste glavne sestavine večine krem, ki dejansko zvišuje ravni kortizola, kar ima lahko pri hujšanju nasprotni učinek od želenega. Večina drugih krem zgolj površinsko izboljša videz kože, InTheLine pa deluje v podkožju in ima več kot zgolj estetske učinke. Zaradi njene koncentrirane sestave in dobre mazljivosti je porabimo manj. Pomožne sestavine, kot so rhodiola, izvlečki citrusov, ter naravni hranilni olji sončnic in cipres, pa pomagajo koži, da maksimalno absorbira aktivno sestavino licorice, zavirajo delovanje hormona kortizola, pospešujejo mikrocirkulacijo, preprečujejo izparevanje vlage iz kože in jo naredijo gladko, napeto in dišečo.

Zaradi njene edinstvene sestave, je krema Intheline primerna za ženske in moške vseh starosti. Še zlasti pa so z njenimi učinki zadovoljne ženske v menopavzi, pri katerih je kopičenje maščobnih oblog na problematičnih področjih povezano predvsem z neravnovesji hormona kortizola, elastičnost kože pa je zaradi manjše proizvodnje kolagena manjša. Aktivne sestavine zavirajo prekomerno tvorjenje kortizola in učvrstijo kožo, zato so učinki kreme pri teh posameznicah najbolj vidni.

Kakšne rezultate lahko pričakujem in v kolikšnem času?

Boljše od pričakovanih in vidne že v dveh tednih!

Uporabnice, udeležene v raziskavi, so kremo z aktivno sestavino uporabljale le enkrat dnevno, zgolj mesec dni in v majhnih količinah, pri tem pa dosegle vidne rezultate. Uporabnicam kreme InTheLine zato za še boljše rezultate priporočamo nanos kreme dvakrat dnevno, saj bodo tako vidni rezultati prišli še hitreje! Ena tuba zadostuje za približno mesec dni vsakodnevne uporabe, za resnično opazne in dolgotrajne rezultate pa se priporoča redna uporaba.

Uporabljajo jo tudi znane Slovenke!

Učinkovito delovanje kreme lahko potrdijo številne znane Slovenke, ki so med prvimi preizkusile kremo InTheLine in z njo dosegle vidne rezultate. Med njimi so Danica Lovenjak, novinarka in radijska voditeljica Jerca Zupan, voditeljica Manja Plešnar, voditeljica in manekenka Tjaša Jerala Kokalj, manekenke Daša Podržaj, Anamarija Avbelj, Patricia Peklar in Eva Pakiž ter fotomodel Anja Jenko, ki so skupaj z uporabo kreme izgubile več kot 40 cm.

Krema InTheLine je pomagala izgubiti neželene centimetre že več kot 2.500 Slovencem in Slovenkam. Prepričala je celo največje skeptike. Predlagamo, da kremo poskusite tudi vi, saj preverjeno deluje.

Glede na to koliko centimetrov želite izgubiti, priporočamo enega izmed treh paketov:

  • od enega do štirih centimetrov – enomesečni tretma,
  • do šest centimetrov – dvomesečni tretma,
  • več kot šest centimetrov – trimesečni tretma ali mesečna naročnina.

NAROČILA

ZA BRALCE etiketamagazin.com POSEBNA PROMOCIJSKA PONUDBA! DANES: PROMOCIJSKA CENA + BREZPLAČNA DOSTAVA + DARILO

NOVO – TELEFONSKO NAROČANJE: Kremo InTheLine lahko naročite tudi po telefonu, na številki 070 204 205. Za naročilo lahko pošljete tudi SMS s svojimi podatki za dostavo.

Priporočamo: Izkoristite ugodnost in pohitite z naročilom, saj so zaloge za Slovenijo omejene.