Znane Slovenke navdušene nad novo ponudbo čevljev

Znane Slovenske z novimi čevlji!

Nad ponudbo ekskluzivnih čevljev spletne trgovine Etiketa Shop so navdušene vse ljubiteljice in poznavalke modne scene v Sloveniji. Med prvimi, ki sta obuli Etiketine čevlje je modna poznavalka,voditeljica in stilistka Tjaša Kokalj ter ena najbolj priljubljenih blogerk Ajda Sitar.

Več kot spletna trgovina

Vse modne navdušenke, ki vedno najdejo prostor za nov par čevljev, je pred dnevi razveselila spletna trgovina Etiketa Shop.  Etiketa Shop je na enem mestu zbrala zadnje modne trende. Za ponudbo skrbi ekipa blogerjev in modnih urednikov, ki za vas izbirajo zadnje modne trende, ki jih v Sloveniji do sedaj še ni bilo. Omejene količine modelov zagotavljajo unikatnost, saj je prvo Etiketino pravilo, da ne dopolnjuje zalog, kar pomeni, da so nekateri modeli na voljo le v nekaj številkah. Tako se vam skoraj zagotovo ne more zgoditi, da bi na zabavi ali sprehodu po mestu srečali damo z enakim parom čevljev.

Direktno iz Los Angelesa

Nad ponudbo spletne trgovine Etiketa Shop je očitno navdušen tudi blogerski modni svet, saj na Instagramu najdemo številne fotografije čevljev iz spletne trgovine Etiketa Shop, ki jih nosijo modne poznavalke. In zakaj so ti čevlji tako posebni? Najnovejši modeli čevljev, ki smo jih sedaj lahko opazovali le na zvezdnicah in svetovno priljubljenih modnih blogerkah, so zdaj na voljo tudi v Sloveniji. Kolekcija je v Slovenijo prispela direktno iz Los Angelesa, saj se v mestu angelov rodijo številni modni trendi, ki jih v svet ponesejo najbolj priljubljene modne blogerke in zvezdnice svetovnega kova. Poleg čudovitih čevljev pa bo Etiketa Shop kmalu svojo ponudbo obogatila še z unikatnimi modnimi dodatki slovenske blagovne znamke Bonjour Umetninice.

Nakupuj iz naslonjača

Vas je še vedno strah spletnega nakupovanja, ker ne veste kaj boste dobili in ali vam bodo čevlji prav? Brez skrbi! Etiketa Shop vse produkte, ki so v ponudbi fotografira na slovenskih manekenkah in izdelke predstavi takšne kot jih dobi končni kupec na dom. V primeru, da vam naročena številka ne ustreza, vam Etiketa Shop ponuja edinstveno priložnost, da naročeni par, brez dodatnih stroškov zamenjaš, za primernejšo velikostno številko in s tem nimaš prav nobenega dela. Etiketina dostavna služba ti namreč pripelje nov par čevljev na dom ali v službo.

Dekleta se težko upremo dobremu paru čevljev, zato ni ovire, da ne bi stopile v korak z zadnjimi modnimi trendi.