Znan dizajner, ki ustvarja jesensko H&M kolekcijo!

To je sloviti dizajner, ki bo ustvaril jesensko kolekcijo za H&M!

Včeraj popoldne je H&M najavil novo in težko pričakovano ime, s katerim se obeta sodelovanje pri snovanju naslednje kolekcije. Prav vsako poletno sezono so oči uprte v H&M in vsi modni navdušenci težko pričakujejo, za kosi katerega modnega oblikovalca, se bomo tokrat podili po trgovinah. Nekako se je zdelo, da bo težko preseči sloviti Kenzo, ki je lani obnorel modni svet. Kaj se bo dejansko zgodilo in koliko uspeha bo poželo tokratno sodelovanje z britansko blagovno znamko ERDEM, bomo videli. Zagotovo gre za manj priljubljeno ime, vsaj v Sloveniji, a tisti pravi modni navdušenci, ki so tudi končni kupci tovrstnih kolekcij, Erdem zagotovo dobro poznajo.

Modni oblikovalec Erdem Moralioglu je izjemno priljubljem med zvezdniki, velja pa za enega najbolj romantičnih kreatorjev, kar nas izjemno veseli, saj lahko pričakujemo čudovito kolekcijo. Erdemova oblačila so izjemno priljubljena na rdečih preprogah, po njih pa najpogosteje posegajo Emma Stone, Ruth Negga, Keira Knightley and Nicole Kidman. Sloviti Erdem Moralioglu pa je na kratko dejal: “V izjemno čast mi je, da sem se uvrstil med vsa slovita imena, ki so imela priložnost ustvarjati za H&M”.

H&M-ova kreativna svetovalka Ann-Sofie Johansson, oblikovalec Erdem Moralıoğlu in producent videa Baz Luhrmann, skupaj na snemanju v Veliki Britaniji.

Sodelovanje ERDEM x H&M nam obeta žensko in moško kolekcijo, tokrat pa ekskluzivno prihaja tudi dizajnerska kolekcija nakita. Kolekcija pa v prodajo prihaja 2. novembra.