”Zlobni” Karl ponovno brez dlake na jeziku

K. Lagerfeld ne mara J.W.Andersona, a stavi na to kreatorko.

Mlada modna oblikovalka Marine Serre po besedah Chanelovega moža obeta velik uspeh.

Karl Lagerfeld je v svojem zadnjem intervjuju za francosko modno revijo Numero izdal nekaj sočnih stvari v popolnoma svojem stilu, torej brez dlake na jeziku. Spregovoril je o tem, s katerimi modnimi oblikovalci ne bi nikakor zdržal na samotnem otoku (v bistvu bi si prej vzel življenje), opazka pa je letela tudi na zadnje predstavljene kolekcije letos pokojnega haute-couture oblikovalca, Azzedinea Alaio.

Še en v nizu šokantnih intervjujev uveljavljenega modnega moža, Karla Lagerfelda, ki ne ovinkari, niti ne skopari z besedami, je bil objavljen v popularni reviji Numero. Na vprašanje, kaj si misli o mladih oblikovalskih upih, ki aktivno krojijo modno sceno – Virgil Abloh, J.W.Anderson in Jacquemus, se je zgolj namrdnil in priznal, da nanje ne gleda kot na bodoče ”modne velesile”, zato z njimi ne bi mogel preživeti niti dneva na samotnem otoku, ker bi bilo preprosto nevzdržno. V tem kontekstu je dodal, da mu je v oči padla mlada Marine Serre, na katero polaga svoje močne upe in jo vidi kot eno najuspešnejših modnih oblikovalk bližnje prihodnosti.

In kaj je dejal o cenjenem Azzedine Alaia? No, proti njemu nima ničesar, ga kot osebo in oblikovalca spoštuje, vendar pa so se mu zdele njegove kolekcije zadnjih nekaj let izjemno za časom, kot da bi jih nalašč želel nameniti ”balerinam v menopavzi”.

Zloben gospod Lagerfeld?

V nadaljevanju izpostavljamo nekatere kreacije obetavne Marine Serre, ki jih je predstavila v sklopu zadnjih svetovnih Tednov mode.


Vir: Büro 24/7