Kako se zime na moden način lotijo Parižanke

Tudi zimskega modnega eksperimentiranja se lahko učimo od Francozinj.

Pri iskanju inspiracij in svežih zamisli za oblačilni videz nekako vedno pristanemo pri preprostih, a elegantnih Francozinjah, čemur se je skoraj nemogoče izogniti. Morda se zdi že sam francoski šik izredno kliše, pa vendar ni passé. Če ukrademo kakšno privlačno idejo za poletni stajling s katerim nato popolnoma pritegnemo pozornost, se iskanje modnega navdiha nadaljuje skozi jesen in vse do zime.

Naslednji modni videzi so nedvomno ”in”, v kolikor pa se odločiš posnemati katerega izmed njih, ti pohvale na vaš modni izgled ne uidejo.

Oversized model plašča ti ni potrebno zamenjati za novega, ki bo bolj poudaril telesno figuro. Z usnjenim pasom ga preveži le malo više in nad rezultatom boš več kot zadovoljna.

Kratke podložene jakne in tenis copati so idealna kombinacija, če v prvi vrsti prisegate na popolno udobje.

Škornji nad koleni so tudi letošnjo zimo ”must have” obutev.

Z dolgim plaščem, ki naj bo rahlo teliran, lahko čudovito poudariš svojo silhueto.

Pletenine so preprosto nepogrešljive. Pleten pulover, pletena kapa in rokavice ter dolg volnen šal so modra kombinacija.

Azteški vzorec in resice niso rezervirane le za poletja. Če si ”boho” modno dekle, potem je tale kombinacija zlata vredna!

V kolikor se ne moreš posloviti od usnjene jakne, obleci čez toplejši plašč ali debelejšo jakno. Igranje z različnimi materiali je vedno v modi.

Umetno krzno in rutka bandana preko puli puloverja je ena izmed najbolj šik pariških kombinacij.