Zendaya, modna ikona, ki nas neprestano navdušuje

Zendaya in njeni stajlingi nas prav nikoli ne razočarajo, bodisi na rdeči preprogi ali izven nje.

V zadnjih nekaj letih je igralka in pevka Zendaya hitro postala ena najbolj pričakovanih udeleženk na podelitvah nagrad in modnih revijah, saj vedno navdušuje s svojo drzno izbiro stajlingov, in tudi tokrat nas ni pustila ravnodušne.

Zendaya zagotovo ve, kako narediti vtis! Za kreiranje svojih stajlingov sodeluje s slavnim stilistom Law Roach (tudi znan kot @luxurylaw), s katerim skupaj ustvarjata modne trenutke, ki se vpisujejo v zgodovino.

Vir: Instagram

Poleg edinstvenih kreacij z modnih revij sta Zendaya in Law tudi privrženca vintage kosov. Tokrat pa nas je Zendaya navdušila na turneji novega filma Challengers. Potem ko je na pariški premieri blestela v beli obleki znamke Louis Vuitton, pa je njen zadnji videz presegel vsa pričakovanja. Beli obleki je sedil zelen svilenim kostum, ki je izgledal kot prava teniška uniforma.

Vir: Instagram

Na dogodku za medije v Rimu je Zendaya navdušila s teniško obleko Bulgari, ki je imela globok V-izrez in padajoče mini krilo z naborki v sijoči srebrni iridescentni tkanini. Videz je bil popolnoma dopolnjen z “custom made” belimi čevlji znamke Loewe s teniškimi žogami v neonsko rumeni barvi.

Vir: Instagram

Vir: Instagram

Nosila je speto pričesko, diamantne uhane in niz srebrnih zapestnic, ki so dopolnjevale elegatni videz. Vedeli smo, da bosta Zendaya in njen stilist Law Roach dostavila, in imamo samo eno besedo za ta videz: obsedeni!

Vir fotografij: Instagram