Želiš preizkusiti najnovejši produkt v boju proti gubicam?

Izkoristi priložnost in testiraj nov Vichy izdelek...

Se tudi ti spopadaš s prvimi gubicami ali pa le želiš, da bi se z njimi srečala čim kasneje? Na Etiketi ti nudimo edinstveno priložnost, da med prvimi dobiš v roke nov lepotni produkt, ki bo težave s prvimi znaki staranja, postavil na stranski tir. Zmotno je pogosto mišljenje, da se z gubicami borijo ženske s suho kožo. Seveda so tudi ženske z mešano in mastno kožo podvržene gubicam in zato je Vichy v svojih laborotorijih razvil edinstveno formulo, ki je namenjena prav njim.

Vichyjeva Idéalia velja za eno najboljših linij za boj proti prvim znakom staranja. Znotraj linije je danes na trgu kar nekaj produktov, ki eden za drugim navdušujejo ženske po vsem svetu. Na police lekarn prihaja nov produkt. Gel-krema Idéalia za gladko in sijočo kožo je namenjena vsem tistim, ki imajo mešano in mastno kožo. Izpolni podatke v spodnjem obrazcu in si zagotovi brezplačen tester, ki ga prejmeš po pošti.

[subscribe title=”Želiš brezplačen vzorček? ” subtitle=”Izpolni podatke in vzorček ti pošljemo na dom!”]

Nova krema Idéalia s tehnologijo Aquakeep® poskrbi za vlaženje mešanega tipa kože. Aktivne sestavine, med katerimi je ključen ekstrakt kambuše, gladijo in blažijo utrujen videz kože, hkrati pa poskrbijo, da le-ta nima mastnega sijaja, a ostaja navlažena. Patentirana tehnologija Aquakeep® namreč vsebuje mikrosfere, ki imajo sposobnost vpijanja večje količine vlage, tudi do 100-krat več od svoje teže. Zaključni finiš na koži je svež in mehak ter prav nič masten.

V stiku s površino kože mikrosfere Aquakeep® postopoma sproščajo vodo in dajejo takojšen občutek svežine. Pudrast učinek pa odpravlja masten lesk, medtem ko koža ostane čista in matirana. Ne gre za običajen pudrast učinek, ki daje dolgočasen videz brez zdravega sijaja, temveč za osvetljeno, gladko, mehko in pomlajeno polt. Sama tekstura produkta je prav tako inovativna, kot izbor sestavin ter tehnologije – gre namreč za trenutno izjemno priljubljeno gel teksturo, ki je lahka in vlažilna ter kot nalašč za prihajajoče vroče dni.