Zarina obleka po okusu Francozinj

Klasična, a hkrati modna. Kot prava Francozinja.

Klasična, a hkrati modna. Kot prava Francozinja.

V bogati Zarini ponudbi tokrat najbolj izstopa specifično ena obleka midi dolžine v temno modri barvi, ki izpolnjuje vse zahteve tipičnega francoskega stila.

Francoske indie blagovne znamke so trenutno najbolj iskane ponudnice modnih oblačil na družabnih omrežjih, tako s strani lokalnih modnih navdušenk kot preostalih entuziastk, ki sledijo načelom francoskega šika. Med vsemi ponudniki že zadnjih nekaj mesecev najbolj izstopa znamka Rouje, ki je na sceni šele dobri dve leti, njen uspeh pa se kosa z veliko starejšimi in uspešnimi konkurenti. Mlada modna ikona Jeanne Damas, ki stoji za uspehom šarmantne znamke, zna ponuditi prav takšne oblačilne kose, ki jih ženska potrebuje za lahkoten, udoben, a še zmeraj eleganten modni videz, kar so posnemali tudi pri Zari.

Obleka ”Gabin”, ki je preoblikovana vintage obleka z navdihom 50-ih let, je prepoznavna po asimetričnem kroju ter nizu vidnih sprednjih gumbov, ki poudarijo naravno žensko silhueto. Zara je zelo podoben model obleke predstavila v temmno modrem odtenku, s privihanimi rokavi, V izrezom in svetlo gumbnico. Obleka je vsekakor sijajna izbira za prihajajoče poletne dni, ko stremimo k lahkotnim in udobnim oblačilom, ki pa ne zanemarjajo estetske vrednosti.

Najbolj zaželena Zarina obleka za poletne kombinacije.