Zaradi njih nam ne uide noben modni styling

Street style fotografi in njihovo poslanstvo v svetu mode.

Street style fotografija je postala resno poklicno področje, ki se ga v zadnjih letih loti vedno več fotografov. Predstavljamo najboljše med najboljšimi.

Njihovo delo je dinamično in naporno, razburljivo pa je še posebej v času modnih revij, ko morajo biti bliskoviti in v trenutku učinkoviti, da ujamejo modne videze, ki so odraz našega časa.

Področje street style fotografije sta med prvmi zavzela Tommy Ton in Scott Schuman, a smo tokrat izpostavili tiste, ki so na tem področju trenutno najbolj aktivni in vsestransko spremljani.

Le 21ème

Adam Katz Sinding je en izmed najbolj znanih sodobnih street style fotografov, ki fotografske utrinke skrbno arhivira na spletni strani Le 21éme, njegovo kariero pa je zaznamovalo tudi sodelovanje z W Magazine in snemanje modnih kampanj za številne modne znamke.

JPMV

Parižan Nabil Quenum je ustvarjalec spletnega bloga JaiPerduMaVeste, svoj talent pa je izkazoval tudi za Harper’s Bazaar, L’Officiel, Vogue in InStyle. Trenutno dela za revijo GQ ter sodeluje z Missonijem.

Style Du Monde

Blog, ki ga vodi Belgijka Acielle, je en izmed redkih za katerim ne stoji moški fotograf, vendar ambiciozna fotografinja, ki je študirala na Central Saint Martins. Do sedaj beleži sodelovanja z New York Times, Wall Street Journal, GQ-jem, Harper’s Bazaar-jem, Elle, InStyle ter z Net-A-Porter.

The Urban Spotter

Nemec, Daniel Bruno, je študiral na Škotskem nato pa v Londonu našel svoj idealen kreativni prostor in dom. Je med najbolj svežimi in tako rekoč še mlada vzhajajoča zvezda med street style fotografi.

Evgen Kovalenko

Tudi Evgen Kovalenko je en izmed street style fotografov, ki so uspešno sodelovali z W Magazine. V Ukrajini se je izkazal za najboljšega v svoji stroki, laskav naziv pa ga je kaj kmalu ponesel v tujino, kjer uspešno tlakuje svojo fotografsko kariero.