Zadnji modni trendi na katere prisegajo kosmatinčki

Čudovita kolekcija modnih dodatkov za pse...

Viktorija Šebalj in Maja Cvetković obožujeta šririnožne kosmatinčke. Dekleti iz Zagreba sta pred dobrim letom dni prišli na idejo, da ustvarita modno blagovno znamko oblačil za kužke. Ljubezen do kosmatinčkov ju je najprej pripeljala do puloverčkov Dawg Swag, sedaj pa sta kolekcijo obogatili še z drugimi modnimi dodatki. Tiste, ki ne mislite samo nase in imate rade dodelan stil svojega štirinožnega prijateljčka, boste tako zagotov našle modne kose v ponudbi Dawg Swag. Novo koelkcijo sestavljajo ogrlice in povodci, ki bodo vašega psička ali psičko spremenile v pravo modno zvezdo. Ogrlice so narejeen iz okrasnih trakcev, ki jih lahko poljubno snamete ali zamenjate, enako velja tudi za pentljice in kravate.  Lastniki psov lahko tako personalizirajo ogrlico  za svojega ljubljenčka na kar 18  različnih načinov in jo prilagajajo za različne priložnosti.

“Ideja za razvoj blagovne znamke se je rodila iz lastne potrebe, saj nisva našli lepih ogrlic ali povodcev za svoje pse. Odločili sva se, da sami narediva kolekcijo, ki bo všečna psom in njihovim lastnikom,” je dejala Viktorija Šebalj, ena od lastnic Dawg Swag.

Da bi bil vaš psiček stilsko usklajen od repa do glave, Dawg Swag ponuja tudi usnjene torbice, ki služijo kot držalo za vrečke ali torbica za hrano. “Vsi izdelki so ročno delo, narejeni na Hrvaškem iz kvalitetnega italijanskega usnja. Ogrlice in povodci obstajajo v dveh barvah – črni in bež, medtem ko so modni dodatki  na voljo v roza, modri, rdeči in rumeni barvi. Možnosti kombiniranja so številne in so odvisne od kreativnosti lastnika,” je dodala solastnica znamke Maja Cvetković.

Celotna kolekcija je dostopna v spletni trgovini Dawg Swag

.