Za to obleko obstaja čakalni seznam!

Zelena obleka znamke KItri.

Zelena obleka znamke Kitri gre kot za med!

Plapolajoča obleka znamke Kitri je povsem obnorela svet in modne entuziastke. Poleg tega, da je zanjo obstajal celo čakalni seznam, kjer se je znašlo 800 neučakanih radovednic, je bila nato tudi v hipu razprodana do zadnjega kosa.

Midi obleka gozdno zelene barve s subtilnim, celo rahlo vintage cvetličnim vzorcem, ki se v pasu preveže s trakom, pod pasom pa prosto pada v plisirani obliki, je bila pred dobrim mesecem dni predstavljena na Instagram profilu znane trendseterke Charlotte Groeneveld. Obleka je v trenutku dvignila na noge preostale modne privrženke, ki so si izborile svoje mesto na dolgem čakalnem seznamu in odštevale dneve do prodaje dotičnega modnega oblačila, ki je očitno multifunkcionalen ter primeren za raznovrstne pomladne in poletne modne kombinacije.

Glede na podatke znamke Kitri, je zaloga zaželene damske obleke, za katero so najhitrejši odšteli 145 funtov, pošla že v prvih nekaj urah, a vendar so se vodje dotične znamke odločile seznam obnoviti in pripraviti novo ”dragoceno” zalogo, za katero si upravičeno obetajo ponovitev zavidljivega uspeha.

Vir: Elle.fr