Z Etiketo do popolne postave

Vaje za popoln trebuh z Martino Razinger

Vsaka ženska si želi popolne postave in le to lahko dosežemo z redno in pravilno vadbo ter zdravim načinom prehranjevanja. Na Etiketi smo s priznano vaditeljico Martino Razinger iz studia T spot, pripravili serijo vaj za oblikovanje postave. Danes začnemo s prvim sklopom, kjer bomo oblikovali trebušne mišice. Vaje lahko delate doma ali v naravi, dokler lahko ujamete še kakšen prijeten sončni žarek. Vadili smo kar po ljubljanskih ulicah in urbani način življenja prepletli s športnimi aktivnostmi. Martina je v šali dodala, da je Ljubljana najlepša telovadnica na svetu.

Martina nosi športna oblačila Etiketa Shop, ki so že na voljo v spletni trgovini. Celotno jesensko kolekcijo oblačil za šport in prosti čas si oglej TUKAJ.

Za vse dame, ki si želite še več telesne aktivnosti in odkrivanja ženske lepote, pa vas Martina pričakuje v studiu T spot, Cvetkova 25 v Ljubljani. Za več informacij obišči Facebook stran T spot.

Spremenimo svoj življenski slog in stil že danes! Veselo na delo. Mi pa vam že v naslednjih dneh pripravimo naslednji sklop vaj.

Športni top 19,90 EUR

Športne pajkice 16,90 EUR