Vse fashioniste nosijo Levi’s Vintage

Z Levi's Jeans-om se ne morejo primerjati nobene druge kavbojke.

Čeprav so danes še vedno popularne t.i. ”mom jeans”, je dejstvo, da dobrih starih levisk ne prekašajo nobene druge jeans hlače.

Levi’s hlače so pravi modni hit že vrsto let, ki pa so ponovni vzpon v priljubljenosti doživele z znamko Re/Done, kjer so na svoj način nekoliko transformirali stare leviske (Levi’s Vintage) in jih preoblikovali v ”it” modni kos, ki ga sedaj nosi že vsaka modna entuziastka.

Najbolj zaželene Levi’s hlače ostajajo tiste z visokim pasom, model 501, ki je z nekaj posodobljenimi rezi v obliko dosegel popoln kroj za poudarjene obline, fashioniste pa ga najraje kombinirajo z gležnjarji in tenis copati. Verjetno ena največjih privrženk kultne jeans znamke je manekenka Kendall Jenner, ki bi naj v svoji garderobi imela celo na desetine parov Re/Done levisk. Nanje prisega tudi Gigi Hadid, ki je bila že večkrat videna s strganim modelom hlač, od Levi’s trapeza pa nikakor ne odstopa tudi francoska modna ikona šika Jeanne Damas, ki je slednji model kombinirala na številne všečne načine.

V zadnjem času so modne influencerke poleg Levi’s Vintage izbrale najbolj trendovsko torbo letošnje pomladi in poletja – mrežasta ali pletena okrogla retro lepotica.