Vroče policistke imajo pomemembno sporočilo!

V Slovenijo prihaja še ena priljubljena modna znamka, ki bo navdušila najbolj trendi moške...

Sportina nas je presenetila s še eno novo blagovno znamko, ki so jo pripeljali na prodajne police v Slovenijo. Javnosti še dokaj neznana znamka jeansa pa je imela toliko bolj odmevno promocijo, kjer so seksi policistke delile kazni in opozorila v središču prestolnice. Za mnoge še nepoznana znmaka odličnega jeans 883 Police, je preteklo soboto v Ljubljani opravila največjo modno inšpekcijo. Središče prestolnice so zasegle ženske v modrem, z misijo obvestiti, da v mestu veljajo nova pravila.

Razdelili so namreč več kot 600 nalogov za preiskavo in certifikatov o inšpekciji z obvestilom o prihodu nove znamke kavbojk za moške z najboljšim modnim stilom.

Pri 883 Police razumejo, da popoln par hlač iz jeansa zahteva ravnotežje med znanjem in veščinami ter kakovostjo in edinstvenostjo, všito v vsako tkanino. Dandanes so njihove kolekcije prežete z drznim, modernim pristopom ter duhom mladosti in svobode. Prvovrstno oblikovanje ter kroji in načini pranja dajejo znamki unikatnost in takojšnjo prepoznavnost. Blagovno znamko za moške 883 Police najdete v poslovalnicah Sportine po Sloveniji.