Victoria’s Secret, najbolj spektakularna modna revija na svetu

Po dveh letih se je najbolj spektakularna modna revija na svetu vrnila v New York.

V četrtek, 8.11.2018 se je onstran luže odvil najodmevnejši modni spektakel leta, Victoria’s Secret Fashion Show, ki si ga v živo ogledajo le povabljeni srečneži, kateri seveda v svetu mode nekaj pomenijo.

Kot običajno, je na modni reviji hodilo kar nekaj svetovno znanih super manekenk, med njimi Adriana Lima, ki je s solzami v očeh najavila svoje slovo od angelčkov po 19-ih letih. Njen ”walk compilation” si poglejte tukaj. Med 60-imi izbranimi modeli, se je tokrat modne revije 18 deklet udeležilo prvič. Nekaj si jih lahko ogledate na izbranih fotkah, vse pa na filmčku.

Angel Adriana Lima VS novi model Kelsey Merritt VS novi model Lorena Rae VS novi model Maia Cotton VS novi model Mélie Tiacoh VS novi model Sofie Grace Rovenstine VS novi model Winnie Harlow VS novi model Iesha Hodges

Na letošnji reviji se je po modni pisti sprehodilo 12 od 14-ih angelov, ki imajo z Victora’s Secret posebno pogodbo. Posebna pogodba pomeni status angela, tega pa ima le 14 super manekenk na svetu. V javnosti zato od vseh manekenk, ki so za revijo najete, videvamo le angele. Tokratnega spektakla se nista udeležili Alessandra Ambrosio, ki se je lani po 12-ih letih poslovila in potrdila, da ne bo več nastopala na VS modnih revijah, in  Lily Aldrige, ki je v drugo noseča.

Angel Behati Prinsloo Angel Candice Swanepoel Angel Elsa Hosk Angel Jasmine Tookes Angel Josephine Skriver Angel Lais Ribeiro Angel Martha Hunt Angel Romee Strijd Angel Sara Sampaio

Najbolj zaželeni modrček na svetu ”Fantasy Bra”, narejen iz 2100 diamantov, je letos ponosno nosila Elsa Hosk. Njegova vrednost znaša 1 milijon ameriških dolarjev, medtem ko je imela Romee Strijd čast nositi Swarovski outfit narejen iz 125.000 Swarovski kristalov.

”Fantasy Bra” in Swarovski outfit

VS modna revija se vrti tudi okoli svetovno priznanih glasbenikov. Letos so nastopali Bebe Rexha, The Chainsmokers, Halsey, Kelsea Ballerini, Rita Ora, Shawn Mendes, in The Struts.

Bebe Rexha

Na ogled mega modnega spektakla bomo morale še malo počakati. Na TV ekranih bo na ogled komaj drugega decembra na ABC-jevi TV, njihovi spletni strani, na aplikaciji in na njihovem YouTube kanalu.