Victoria’s Secret Angels imajo novo članico

To je postala Madžarka Barbara Palvin.

Madžarska manekenka Barbara Palvin je najnovejša pridobitev Victoria’s Secret Angels in hkrati prva Madžarka, ki ji je to uspelo.

View this post on Instagram

Made in Hungary 🇭🇺🤘🏼

A post shared by Barbara Palvin (@realbarbarapalvin) on

25 letna Barbara se z manekenstvom ukvarja že od rosnega 13 leta. Odkrili so jo v Budimpešti, nato pa je kariero nadaljevala v Aziji, kjer je tudi uspela. Leta 2010, ko ji je bilo komaj 17 let, je na Tednu mode v Milanu prvič hodila na modni pisti za Prado. Po tem so jo najemali sami modni velikani, kot so Chanel, Miu Miu, Vivienne Westwood, H&M in Armani.

View this post on Instagram

🧡 PRADA 🧡

A post shared by Barbara Palvin (@realbarbarapalvin) on

Njena kariera se je nadaljevala nadvse uspešno. Že leta 2012 so jo prvič najeli za eno najprestižnejših modnih revij na svetu – Victoria’s Secret Fashion Show. Po nekajletnem premoru, je bila lani ponovno izbrana v elito, letos pa so jo kot prvo Madžarko razglasili za uradnega angelčka. Čestitke Barbara Palvin!

View this post on Instagram

Unforgettable experience walking the @victoriassecret runway this year! Thank you from the bottom of my heart for this wonderful opportunity, I’m so grateful to have been given this moment after six years since I first walked. Ed Razek, you genuinely are ‘The Greatest Showman’ along with your incredible team, and I can’t tell you how important it was to me to have been given another chance to shine. For years, I didn’t believe I would walk another VS runway but once I finally accepted myself and my body, I felt comfortable in my own skin; the magic happened and everything fell right into place. I feel stronger than ever and I’m only going to keep pushing and continue to show the world who I am, and no one can take that away from me. Lucky to have had infinite amounts of love and support from my family, friends, amazing boyfriend and my IMG family – I appreciate you and truly couldn’t have done it without you. ♥️

A post shared by Barbara Palvin (@realbarbarapalvin) on

View this post on Instagram

Drumroll please…introducing @realbarbarapalvin, our newest ANGEL! 🎉

A post shared by Victoria’s Secret (@victoriassecret) on

Barbara je dejala: ”Z Victoria’s Secret sem postala ženska. Zelo samozavestna in močna ženska. In to vidijo, ko me pogledajo.”

Manekenka je v zadnjem času vzbudila pozornost tudi z ljubezenskim razmerjem z igralcem Dylanom Sprousem. Spomnili se ga boste iz filma Očka po sili, kjer je kot otrok igral ob Adamu Sandlerju.

View this post on Instagram

My preferred pillow 😴

A post shared by Barbara Palvin (@realbarbarapalvin) on

V zadnjih dveh letih je gigant spodnjega perila izgubil dva dolgoletna angelčka, Adriano Lima in Alessandro Ambrossio, ki sta bili praktično zaščitni znak Victoria’s Secret. Poleg sveže Barbare Palvin so med elitno vrsto še Candice Swanepoel, Behati Prinsloo, Lais Ribeiro, Martha Hunt, Elsa Hosk, Josephine Skriver, Jasmine Tookes, Taylor Hill, Stella Maxwell, Romee Strijd, Sara Sampaio in Lily Aldridge.

Foto: Instagram, Getty Images