Victoria Beckham presedlala iz ženske na športno modo?!

Le v sodelovanju z Reebok.

Vpogled v kolekcijo Victoria Beckham x Reebok.

Priznana in uspešna britanska modna oblikovalka Victoria Beckham, ki je z vsako novo modno revijo ženskih kreacij deležna zavidljivih komplimentov in pohval s strani cenjenih modnih strokovnjakov, se je tokrat podala v sodelovanje s športno znamko Reebok.

Reebok je uspešno tekstilno podjetje s 60-letno tradicijo, ki se po zgledu konkurenčnih športnih znamk giblje z valom tekočih modnih trendov ter išče načine, kako se na najbolj kreativen način približati potencialnim potrošnikom in njihovim željam. Ideja o modnem sodelovanju z britansko oblikovalko je bila potemtakem zelo premišljena poteza, ki bo vpletenima znamkama prinesla velike koristi in obetavne uspehe.

Kolekcija Victoria Beckham x Reebok, ki je nastajala od začetka letošnjega leta, je navdihnjena s košarkaškim stilom 90-ih let in legendarnim košarkašem Shaquille O’Nealom. Linijo športnih izdelkov sestavljajo majice s kratkimi rokavi, majica s kapuco ter nogavice v črno-belih različicah z rdečimi detajli. Celotna kolekcija je namenjena tako ženskim kot moškim športnim in modnim navdušencem.

Vsi izdelki iz omenjene kolekcije bodo na voljo s 26. julijem, ko bo omogočen tudi spletni nakup na uradni Reebok spletni strani.