Veste katera barva kopalk ustreza vašemu tenu kože?

Preden se odpravite po nakupih, naredite test in odkrijte popolno barvo kopalk za vas.

Lov na kopalke se je pričel! Pri nakupovanju le teh bodite pozorne na izrez – izberite takšnega, ki najbolj laska vaši postavi, poleg tega pa je zelo pomembna tudi barva kopalk. Prav zaradi slednje lahko z napačno izbiro delujete bledo in neprivlačno. Kako torej izbrati popolno barvo kopalk za vas? Ključ je v tenu vaše kože, ki je lahko svetla, srednje temna in temna. Pri tem pa morate ugotoviti tudi njen podton. Tega boste najlažje določile na dva načina: z venami ali nakitom. Če so vaše vene na rokah modre ali vijolične, je vaš podton hladen, če pa so zelenkaste, je vaš podton topel. Če je odtenek med zeleno, modro in vijoličasto, je vaš podton nevtralen. Podobno lahko ugotovite z nakitom – če vam bolj pristaja zlat nakit, je vaš podton topel, če vam bolj ustreza srebrn nakit, je vaš podton hladen. Če vam pristajata obe vrsti nakita – blagor vam 😉

Svetla koža

Pomembno: izogibajte se belim, rjavim in bež odtenkom! Vse s toplim podtonom izbirajte med rumenimi, zlatimi in barvami breskve. Vse s hladnim podton izbirajte med črnimi, modrimi in smaragdnimi odtenki.

Srednje temna koža

Vam najbolj odgovarjajo topli odtenki, kot sta teraco in karmin rdeča ter zemeljski odtenki, kot sta kaki in umazano rjava. Če želite, da vaša koža resnično žari, izberite zlate ali bronaste barve.

Izrazito temna koža

Ženske s temnim odtenkom imate sladke težave. Izbirate lahko med sijočimi barvami. Najbolj vam laska sončno rumena in rdeča. Nosite lahko tudi neon barve. Če želite kaj bolj preprostega, si izberite bele kopalke, s katerimi boste dosegle popoln kontrast.

View this post on Instagram

Missing the beach 👙☀️🌊

A post shared by Lais Ribeiro (@laisribeiro) on

Foto: Instagram