Koliko bo kraljeva družina odštela za poročno obleko?

Za kreacijo bo poskrbel modni duo Ralph & Russo.

Za kreacijo bo poskrbel modni duo Ralph & Russo.

In končno je znano, kdo bo oblekel nevesto Meghan Markle.

Pred kratkim so v javnost pricurljale težko pričakovane modne podrobnosti o poročni obleki bodoče kraljeve neveste Meghan Markle. Na slavnostnem obredu bo predvidoma nosila vsaj dve različni obleki, obe ročno šivani stvaritvi pa bosta podpisala britanska modna oblikovalca Ralph & Russo.

Modni duo bo po meri ustvaril dve ročno šivani poročni obleki, ki bosta resnično nekaj posebnega in bosta 19. maja Meghan uresničili pravljično poročno vzdušje. Predviden izgled ene od oblek je že znan – cena zanjo pa bo kar slabih 113.000 evrov. Obe obleki skupaj naj bi stali približno četrt milijona evrov, stroške pa bo v celoti poravnala kraljeva družina.

Emma Boycott, lastnica prestižnega poročnega salona Maria Modes, je že pred časom za tabloid Express.co.uk povedala, da bo Meghan pri izbiri poročne obleke zagotovo sledila stopinjam vojvodinje Kate in se odločila za dve različni kreaciji, ki pa ne bosta smeli zasenčiti oblek bodoče kraljice.

Pred razkritjem oblikovalcev tokratne kraljeve poročne obleke, so se ugibanja vrtela tudi okoli Victorie Beckham in znamke Alexander McQueen. Spomnimo se namreč, da je vojvodinja Kate na svoj poročni dan s princem Williamom ravno tako nosila dve različni poročni obleki, katerih oblikovalka je bila Sarah Burton za prestižno britansko znamko Alexander McQueen. Stroški za kreacijo ene obleke so znašali 283.000 evrov – takrat je njena obleka pristala na petem mestu najdražjih poročnih kreacij vseh časov.

Vir: VanityFair.com