V trendu so usnjene jakne, a ne črne

Črna usnjena jakna je modna klasika, a naziv najbolj vročega trenda pripada barvitim usnjenim jaknam.

Črna usnjena jakna je modna klasika, a laskav naziv najbolj vročega trenda pripada barvitim modelom, ki jih modne navdušenke izberejo v svojih najljubših odtenkih.

Čeprav smo še vedno primorani izbirati med zimskimi oblačilnimi kombinacijami, nas svetovne trendseterke in aktualne ponudbe priljubljenih modnih znamk že lep čas pripravljajo na toplejšo sezono, ki je tik pred vrati. Tokrat predstavljamo nepogrešljiv spomladanski trend, ki ga v novih različicah odkrivamo tudi letos.

Če sodimo po najbolj priljubljenih stylingih modnih entuziastk Caroline Daur ali Mary Orton, bodo usnjene jakne v prihodnjih mesecih ponovno zasedle večino garderobnih omar in predstavljale ključni modni kos malodane vsake kombinacije. Na omenjeno vrhnje oblačilo, ki mu upravičeno ne moremo ubežati, so v zimskih dneh stavile tudi Sonia Lyson, Erica Hoida, Wendy Nguyen in številne druge privrženke modnih muh, ki so usnjeno jakno oblekle v paru s klasičnimi jeans hlačami, predimenzioniranimi puloverji v vseh mogočih izvedbah in oblekami okrašenimi s cvetličnim vzorcem.

Bolj kot na večno klasiko, črno usnjeno jakno, se bomo letos po vzoru svežih modnih smernic navduševali nad barvitimi modeli, kjer nikakor ne smemo ignorirati zelenih in rdečih vsestranskih vrhnjih oblačil. Pomembno je, da je izbira barve usnjene jakne po vašem okusu in bo njeno kombiniranje preprosto, hkrati pa še vedno šik in super modno!

 

 

This afternoon on my way to the airport ✈️🇮🇹❤️

A post shared by Caroline Daur (@carodaur) on

🏍 @hironaeparis A post shared by Petra (@pepamack) on