V Londonu so fashioniste nore na plastiko, karo in…

Najbolj modna prestolnica ta hip, kar kipi od raznovrstnih in živahnih modnih kombinacij.

Najbolj modna prestolnica ta hip, London, kar kipi od raznovrstnih in živahnih modnih kombinacij. Teden mode, kakopak, prinaša sveže trendovske novitete tudi na ulice.

Teden mode v Londonu se je z večjo raznolikostjo modnih oblikovalcev, kot smo je bili deležni v New Yorku, zaključil predvčerajšnjim in za seboj poleg močnih kreacij, ki bodo krojile prihajajoče trende, pustil tudi bogat arhiv vseh uličnih modnih videzov, ki jih ni mogel spregledati noben prežeči street-style fotograf.

Na ulicah Londona smo lahko priča najekstravagantnejšim kombinacijam, ki občutno prekašajo tudi najbolj izpostavljene modne videze z ulic New Yorka, Milana in Pariza. Letos tako ni manjkalo bleščic, večplastnega tila in pisanega krzna, modni entuziasti pa so ponovno dokazali, da modni stylingi niso zgolj črni in brezoblični.

Kratek povzetek najpopularnejših izbranih trendov izgleda nekako takole: statement trenčkoti, mnogo, ampak res mnogo plastike, (pre)dolge in ohlapne hlače, mikro očala, karo v vseh izvedbah, ošiljeni ”sock” gležnjarji in škornji.

In kot je bilo pričakovati, občinstvo se je tudi tukaj najbolj navduševalo nad modnimi kosi znamke Balenciaga, ki so jih z nekaj stilske spretnosti vnesli v športne in elegantne kombinacije.