Uau! Letos bomo priča kolekciji H&M x MOSCHINO

Pričakujemo ekscentrični modni vrhunec!

Novo modno sodelovanje, ki bo zaznamovalo H&M-ovo leto, je bilo ekskluzivno potrjeno na festivalu Coachella.

Kot kaže, je novo veliko sodelovanje za leto 2018 potrjeno: italijanska modna znamka Moschino in švedski gigant H&M bosta združila moči.

Globalno znana italijanska modna znamka Moschino, ki je še posebej prepoznavna zaradi specifične estetike, kakor jo narekuje kreativni direktor Jeremy Scott, je letošnji ”poslovni modni” partner H&M-a. Ekskluzivna novica je prišla na plano na tradicionalni zabavi, 11. po vrsti, ki jo Scott organizira vsako leto v sklopu festivala glasbe in slavnih, Coachella. Najavljeno sodelovanje bi naj po njegovih besedah rodilo kapsulno kolekcijo, poimenovano Moschino [tv] H&M, ki bo dostopna na spletu in fizično v trgovinah letos 8. novembra.

Še več kot pol leta bomo lahko le ugibali, kaj popolnoma odbitega in ekscentričnega bo Jeremy pripravil tokrat. Namreč ne smemo pozabiti, po čem Moschino najbolj slovi in zasenči preostale konkurenčne znamke: barvitost, ki sega v vse sfere, razigrani motivi in nesramna provokativnost so tiste lastnosti, ki delajo njegove kreacije ”Moschino kreacije”.

H&MxMOSCHINO – 8. november 2018