Turneja Beyonce in Jay-Z: Glamuroznost na vrhuncu!

Najglamuroznejše kreacije do sedaj.

Najbogatejši par nasvetu je pred kratkim pričel s svojo veliko turnejo v Cardiffu, do danes pa so splet preplavile številne fotografije ekstravagantne kostumografije, ki je za Beyocéine nastope stalnica.

Težko pričakovana turneja On The Run II je svoj začetek napovedala predvčerajšnjim s koncertom v Cardiffu v Walesu, kjer sta Beyoncé in Jay-Z ponovno dokazala, da sta profesionalca v pripravi spektakularnih šovov. Publiko sta obnorela z nekaterimi njunimi največjimi hiti, kot je ”Drunk In Love”, izvedla sta pa tudi odličen performans s podporo glamuroznih kreacij.

Za prvi del koncerta je Jay-Z oblekel bel kostim, tenis copate in velik medaljon okoli vratu, kot se za raperja njegovega kova pričakuje, medtem, ko je fatalna Beyoncé požela val ovacij v blejzerju posutim s kristali, pod katerim je bil bodi z ekstra visokim ovratnikom in pravtako okrašen z bogatimi kristali. Pod uvodne kreacije se je podpisal srečnež LaQuan Smith.

Zvezdnica se je v nadaljevanju preoblekla v Gucci od glave do pet, za styling je namreč izbrala jeans kratke hlače, bel top z nakitom, ter dolgo vrhnje oblačilo in škornje nad koleni v enakem prepoznavnem vzorcu. Serija oblačilnih kombinacij se je nadaljevala od Thieryja Muglerja, ki je kreiral še enega izmed številnih bodijev za Beyoncé, do velikega klobuka in razkošne večerne obleke s tilom in bleščicami, ki so dajale vtis nočnega neba.

To, da je slavna pevka ponovno izgledala sijajno, se prepričajte v nadaljevanju.