Tudi Meghan Markle obožuje pariški šik

Modni dodatek, ki je navdušil Meghan Markle.

Meghan Markle je v ponedeljek zablestela na svečanem dogodku v čast Commonwealth Day-u. Njen styling je znova požel mnogo pohval, posebno pozornost pa je pritegnila s pokrivalom.

Princ Harry in njegova zaročenka, igralka Meghan Markle sta se v družbi preostalih članov kraljeve družine udeležila dogodka v čast Commonwealth Day-u, kjer je Meghan ponovno navdušila s svojim prefinjenim modnim okusom.

Simpatična zvezdnica je tokrat nosila eleganten bel plašč znamke Amanda Wakeley ter belo baretko s podpisom legendarnega oblikovalca Stephena Jonesa. Slednji modni dodatek je bil kriv, da se je o njenem stylingu govorilo po vsem svetu, mnogo ljudi pa se strinja, da je baretka bila najpopolnejša pika na ”i”, zaradi katere je njen videz deloval hkrati sproščeno in šik. Enako kot z izbiro tipičnega pariškega pokrivala nas je očarala z barvno kombinacijo temno modre in bele.

Meghan Markle nas je tudi tokrat navdušila s sofisticiranim modnim videzom v barvni kombinaciji temno modre in bele ter najpopularnejšim pariškim modnim dodatkom.

 Vir: Glamour.com